Nie jesteś zalogowany.
Szczerze mówiąc te maski Vizardów są do bani. No Lisa-chan ma fajną i 69 też. Teraz mogą polecieć bankai od Vizardów. Bo na pewno Ci co byli kapitanami potrafią to.
Yamamoto był najlepszy w tym ciapku. I ta olewka 13 przez Vizardów. Dobre, ale ciapek słabszy niż ten ostatni.
Ja chce... Ja chce... Niech się cofną znowu z historią i pokażą skąd przylazł Isshin xD
Rozdział kozak, jeszcze chcę zobaczyć jak Vizardzi rozwalają Arancardy w 5s i opad szczęk reszty 13 Oddziałów a nie samego Yamamoto. I powrót Ichiigo, a fakt przecież został espada 0 to jeszcze nie będzie tak szybko ;]
A myślałem, że ta manga edzie się tak nudno ciągnąć, a tu ostatnie 2 chapy były całkiem całkiem.
Najsłabszy vaizard to chyba ta w zielonych włosach.
nie poiedzial bym to jedyny czlonek który moze w nieskoczonosc trwac w postaci vizarda
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Heh, w końcu wiadome jest, że ci najmniejsi i najbardziej niepozorni, zawsze mają jakieś ukryte moce i są z reguł bardzo silni. Coś czuję, że w tym przypadku będzie tak samo
Kurde, mogli by już się wydostać z Hueco~ i dołączyć do reszty.
~gorczaker, w Huce Mundo jest jeszcze walka z espada 0 najsilniejszy z 10 (ponoć)
Według mnie to im jesteś potężniejszy, tym dłużej musisz opanowywać swoją moc, więc może być różnie.
Kier ponoć, ale tak nie jest, de fakto ma przemianę, ale pamiętajmy że ichigo walczył z nietoperzem który posiadał aż dwie przemiany dosyć mało spotykane u Espady.
Jak sam powiedział cyt.'' nawet aizen nie widział tej formy'' czyli miał wielką szanse zostać w lepszej randze, a czemu tego nie zrobił, kto, wie..
ファンのファンのために
Kier ponoć, ale tak nie jest, de fakto ma przemianę, ale pamiętajmy że ichigo walczył z nietoperzem który posiadał aż dwie przemiany dosyć mało spotykane u Espady.
Jak sam powiedział cyt.'' nawet aizen nie widział tej formy'' czyli miał wielką szanse zostać w lepszej randze, a czemu tego nie zrobił, kto, wie..
Całkiem możliwe, że Aizen nie wiedział i dlatego był 4. Gdyby wiedział, to prawdopodobnie byłby pierwszy, albo ten zerowy.
A według mnie Aizen wiedział, tylko on tak myślał, że nie wie o jego pełnej mocy nic Aizen ;]
A według mnie Aizen wiedział, tylko on tak myślał, że nie wie o jego pełnej mocy nic Aizen ;]
Co nie zmienia faktu, że dał mu nr4, bo nie chciał, żeby wiedział, że sam wie o jego mocy
Ostatnio edytowany przez Toua (2009-07-12 15:37:49)
A myślałem, że ta manga edzie się tak nudno ciągnąć, a tu ostatnie 2 chapy były całkiem całkiem.
Najsłabszy vaizard to chyba ta w zielonych włosach.
Ta w zielonych włosach jest jedną z bardziej utalentowanych, czy jak to nazwać jeśli chodzi o forma vaizarda. http://www.onemanga.com/Bleach/225/09/
KieR napisał:A według mnie Aizen wiedział, tylko on tak myślał, że nie wie o jego pełnej mocy nic Aizen ;]
Co nie zmienia faktu, że dał mu nr4, bo nie chciał, żeby wiedział, że sam wie o jego mocy
Też może być... Ale nigdy nie wiadomo czy pozostała trójka nie ma 2 poziomu? Hmm... Przecież Ulquiorra, mógł nie wiedzieć, że inni posiadają coś takiego jak on. Toteż Aizen mógł dać mu 4 z myślą o drugim poziomie...
Ja bym chciał zobaczyć 2 poziom u Halibel, pewnie będzie już całkowicie naga... Mrr.. xD
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-07-12 16:56:40)
Możliwe że aizen wiedział o Mocy Nietoperza i espady nr.10.
Bo jak zauważyliście byli zespołem, (zawsze razem gdzieś chodzili)
ファンのファンのために
Dawno nie było tylke dialogów w ostatnich chapterach. Pięknie z tą piczbą pojechali ^.^ A tak ogólnie to fajna reakcja Hitsugaya i tego grubasa, wice dowódcy od Soifon, na moc Vizardów. No i teraz jest powód jeszcze większy niż wcześniej, żeby na kolejny rozdział czekać ^.^ Ciekawe czy będzie walka, czy Aizen ucieknie i da walczyc swoim arrancardom.
znając to wszystko to Ichimaru lub ten drugi przejmie cios "smierci" a aizen poczeka do z waką na truskawe;)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Albo Aizen zamieni się w Vaizarda i koleś, który go atakuje złapie zonka.
No i mamy imo niezły chapter Pary do walki ustalone (pozostał tylko Aizen, ale tu będzie walka vs Truskawa i Ichimaru, ciekawe z kim się ten zmierzy, obstawiam, że 1 porucznik od Zarakiego, no i uwolni swoje BANKAI, którego tak nie chciał), teraz pozostała tylko walka, ciekawe czyja pójdzie na 1 ogień ^.^
Aizen i Ichigo? Hahaha... Ichigo 100% dead. Aizen raczej będzie się tak z każdego naśmiewał i wysyłał po kolei swoją espadę itp. Jak już ma z kimś walczyć to obstawiam Uraharę.
Yoruichi zajmie się pewnie Ginem, a Ichigo i reszta packi walka z 0. Vaizardów rozdupczą jakieś inne hollowy albo coś podobnego. Ciekawe czy ojciec Ichiga będzie walczył...
Dawno nie było tylke dialogów w ostatnich chapterach. Pięknie z tą piczbą pojechali ^.^ A tak ogólnie to fajna reakcja Hitsugaya i tego grubasa, wice dowódcy od Soifon, na moc Vizardów. No i teraz jest powód jeszcze większy niż wcześniej, żeby na kolejny rozdział czekać ^.^ Ciekawe czy będzie walka, czy Aizen ucieknie i da walczyc swoim arrancardom.
Ta, tyle że ten podobna reakcja była jak Ichigo ratował Rukię...
Ostatnio edytowany przez Toua (2009-07-26 04:07:36)