Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Przedstawiam wam grę na podstawie anime Naruto. Gra dopiero co ruszyła.
Jest to gra na forum w której musisz poruszyć swoją muzgownicą.
http://shinobionline.home.pl/
ZAPRASZAM !!!!!!!!!
Jest to gra na forum w której musisz poruszyć swoją muzgownicą.
ZAPRASZAM !!!!!!!!!
No to porósz sfojom muzgownicą, zapraszam.
BTW: Wbiłem z ciekawości i pierwsze, co widzę, to ogłoszenie o treści: "ZAKAZ TWORZENIA POSTACI KANONICZNYCH". Kto to jest postać kanoniczna? Możesz wytłumaczyć? Czy to ma coś wspólnego z anime Kanon? Wiesz, nie chcę jakiegoś faux pas walnąć.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-07-16 18:49:06)
"Skazany na zajebistość"
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Coś mi się po***ało, olać tego posta.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-07-16 18:55:04)
BTW: Wbiłem z ciekawości i pierwsze, co widzę, to ogłoszenie o treści: "ZAKAZ TWORZENIA POSTACI KANONICZNYCH". Kto to jest postać kanoniczna? Możesz wytłumaczyć? Czy to ma coś wspólnego z anime Kanon? Wiesz, nie chcę jakiegoś faux pas walnąć.
Zjadacz, do szkoły nie chodziłeś czy jak? To oczywiste, że chodzi o postać kanoniczną funkcji kwadratowej.
Zjadacz napisał:BTW: Wbiłem z ciekawości i pierwsze, co widzę, to ogłoszenie o treści: "ZAKAZ TWORZENIA POSTACI KANONICZNYCH". Kto to jest postać kanoniczna? Możesz wytłumaczyć? Czy to ma coś wspólnego z anime Kanon? Wiesz, nie chcę jakiegoś faux pas walnąć.
Zjadacz, do szkoły nie chodziłeś czy jak? To oczywiste, że chodzi o postać kanoniczną funkcji kwadratowej.
"Uhh, my bad
I pomyśleć, ze chodziłem do Mat-Fiz xD Sorka "
:-D:-D
"Skazany na zajebistość"
chodzi o to że nie mogą być identyczne postacie jak w mandze te same imiona itp tylko własna tworzysz postać
Ta... Trafiłeś w sedno. Czego to jeszcze nie wymyślą, może stwórzcie taka grę na aqq albo gg?
Rozumiem gry typu ogame, czy inne... To... TAK. Ale to już porażka. Sasuke sprowadzę Cię do wioski... A tego u Was nie widziałem, bez tego uniwersum naruto nie ma prawa istnieć. xD
Takie gry mogą być ciekawe, jednak w 90% zaludniane są przez 12-15 latków. Gdybym znalazł jakiegoś PBFa w świecie GitSa, gdzie mógłbym 'pograć' z poważnymi osobami... ;-)
A tak, to podziękuję...
Zjadacz napisał:BTW: Wbiłem z ciekawości i pierwsze, co widzę, to ogłoszenie o treści: "ZAKAZ TWORZENIA POSTACI KANONICZNYCH". Kto to jest postać kanoniczna? Możesz wytłumaczyć? Czy to ma coś wspólnego z anime Kanon? Wiesz, nie chcę jakiegoś faux pas walnąć.
no to mnie rozwaliliście z tą funkcją kwadratową...
A gierka imo do ...
Strony 1