Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Dobra, nowelki nie mieszczą się w żadnym innym dziale, więc dam posta tutaj, a niech mnie.
Sprawa, byłby ktoś chętny na nowelki SnS vol 1&2? Jestem zmuszony posprzedawać co mam; połowa kolekcji mangi już poszła, a mi nadal brakuje funduszy na wakacje.
Zdjęcia: http://img191.imageshack.us/gal.php?g=dsc00582ist.jpg
60zł to moja cena. Do negocjacji. Wysyłka poza Częstochowę, w Częstochowie możliwy odbiór osobisty. Chyba że nabywca się pofatyguje; mnie na to nie stać, niestety. Chętnym mogę wystawić aukcję-kukiełkę na Allegro. Komentarze i te sprawy.
Pozdrawiam.
To wreszcie to nowela czy manga? Bo raz piszesz jedno a raz drugie? I jezyk eng. tak?
Za dwie nowe jakiś czas temu zapłaciłem w empiku 42 pln. Więc...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
~Roval, ty też najwyraźniej mylisz pojęcia, bo nowela to zwykła książka ilustrowana w taki sam sposób jak manga, tylko że na 5000 linijek tekstu może jeden obrazek się trafi xD Polecam Baka-Tsuki Największy grupa tłumacząca nowel na ang. która ma chyba największy zbiór nowelek ;]
KieR jeśli chodzi o Baka-Tsuku to porzucili Shanę bo ma licencję w USA...
Te okładki (tak wiem nie należy się sugerować okładkami ) są z pierwszych dwóch (i jedynych wydanych w stanach) tomów novelki... zresztą są identyczne jak Jap wersja tylko z dodanymi angielskimi napisami
Okłdadki Jap wersji na forum AnimeSuki (14 okładek na 18 tomów)
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2009-07-03 23:56:32)
Te okładki (tak wiem nie należy się sugerować okładkami ) są z pierwszych dwóch (i jedynych wydanych w stanach) tomów novelki...
Pudło, niedawno wyszedł 3 vol
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Strony 1