Nie jesteś zalogowany.
Klapo:
To z prawej to Rainmeter? xD Jeśli tak to bym poprosił tego skina jeśli można oczywiście:))
Ostatnio edytowany przez Ecchi (2009-06-11 22:10:08)
Wystarczyło wpisać w google "mio rainmeter skin" Chociaż ten od Klapo jest odrobinę zmieniony. ^^
@down:
Neon Genesis Evangelion
Ostatnio edytowany przez wolume (2009-06-12 00:48:01)
Ecchi: na pw leci
Ostatnio edytowany przez Klapo (2009-06-12 11:27:10)
tapetka Ace bez ikonki^^
http://chan.ichigo.pl/post/show/87/flcl-haruhara_haruko
@skynet
linux, to już tapeta nie jest ważna ;]
@PiotrG
jak się nie mylę, to on ss zrobił z movie.. :#
to, że to screen z rebuild of evangelion 1.0 (mam screena z 1.01 ale po rozciągnięcu wygląda okropnie) to ja wiem, pytanie kierowałem do ogółu czy ma ktoś to po prostu w większej rozdzielczości
Ostatnio edytowany przez PiotrG (2009-06-28 14:05:01)
Dokładnie to to screen z 1.11 od THORy (1080p), lekko podrasowany w photoshopie ^^
to, że to screen z rebuild of evangelion 1.0 (mam screena z 1.01 ale po rozciągnięcu wygląda okropnie) to ja wiem, pytanie kierowałem do ogółu czy ma ktoś to po prostu w większej rozdzielczości
Ja ściągałem tylko w 720p więc ci nie pomogę niestety, chyba że zadowala cię reakcja zaskoczonego klona.
(Screen ze strony THORA)
A tu mój pulpit sprzed tygodnia, zwykła strona z najlepszej mangi ever.
ok ujdzie, wielkie dzięki Zarathustra
kolejna tapetka ustalona, na razie i tak Asuka na pulpicie siedzi
Ja jakoś nigdy nie miałam weny do zajmowania się pulpitem, ale jak tak patrze na te wasze to nabieram ochoty i tu nasuwa się pytanie czy moglibyście polecić jakiś przydatny programik albo gadżet na winows vista (tylko taki mało wymagający bo mnie komp i tak strasznie muli) albo stronkę z tapetami itd. itp.
wiem, że pewnie w tym temacie pojawiały się podobne pytania ale znaleźć je na 72 stronach nie jest łatwe ;p więc może ktoś pomoże
z góry dzięki ^-^
wywal viste nie będzie Ci mulił
Rainmeter
To jeszcze stronka z tapetkami
Animepaper - wymagana rejestracja
Konachan - całkowicie wolny dostęp, chyba ^^
oryginał: klik