Nie jesteś zalogowany.
Otóż mam taki problem. Podczas oglądania tego anime, w niektórych odcinkach w lewym górnym rogu pojawia mi się coś w rodzaju "czasówki" i nie wiem dlaczego to się pojawia (ściągnąłem z grupy [Leopard-Raws] i [TV-J] i w obu jest tak samo). Chciałem się dowiedzieć, czy komuś innemu również się coś takiego wyświetla i czy można coś na to poradzić?
Dziwny jest ten świat, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła....
W końcu to rip z TV jakich wiele, tak więc często takowe 'czasówki' można spotkać we wszelkiego rodzaju anime... Jeżeli tak bardzo ci to przeszkadza poczekaj aż wyjdzie DBK na blu-rayu lub dvd... tam z pewnością tego nie będzie...
ps; temat chyba do zamknięcia/wywalenie/ew. scalenia z istniejącym już o tym anime...
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-06-25 01:09:49)
Największy problem z Dragon Ball Kai to, że powstał, a te czasówki rzeczywiście wnerwiają, pamiętam jak Eurekę seveN z tym oglądałem...
Co do tego zegarka. Bo to zegarek chyba jest. Too... Mam go we wszystkich odcinkach oprócz 12.
[Mujiwaras Raw] Dragon Ball Kai 12 (1280x720 x264 AAC)
Przecież to nie zabija i da się z tym żyć. Po prostu tak jest w TV i już. Zawsze możesz klatka po klatce wyczyścić obraz. Co prawda czasochłonne, ale możliwe
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-25 01:20:00)