Nie jesteś zalogowany.
I tak Aizen wszystkich rozpierniczy, filary padną i wtedy zobaczymy Zarakiego, Byakuye, Urahare, ojca Ichigo i innych jak będą na niego czekali. Szczerze powiedziawszy jak nie zobaczę w tej walce Zarakiego to się mocno zawiodę. ^.-
Przecież Zaraki siedzi uwięziony w Hueco Mundo ^^ Jego wyjście oznacza wtargnięcie całej ekipy, z Ichigo na czele, na pole walki w Karakurze Jeszcze przecież autor musi gdzieś upchnąć Vizardów ;p
Ja powiem tak, że ten rozdział bardzo, a to bardzo nudny był. A to co pisze ~rafaelpl, to pewie właśnie tak będzie, przynajmniej Vizardowie będą mogli się zemścić za to, co zrobił z nimi Aizen.
Vizardowie pewnie szykują jakąś zasadzkę, albo może nawet współpracują potajemnie z Soul Society. Mam przeczucie, że zanim manga się skończy pojawi się coś jakby Bankai 2. Skoro Arancarowie mogą osiągnąć jakby 2 poziom, to pewnie i 3 też. Ciekawe czy jak skończy się saga z Aizenem pojawi się jakiś nowy wróg. Chcę zobaczyć bankai Soifon. No i najbardziej co bym chciał, a pewnie tego nie da się zrobić to bankai Zarakiego. Chociaż pewnie by wtedy znikło z 3/4 Japonii, tak xD No i bankai staruszka
Ciekawe czy jak skończy się saga z Aizenem pojawi się jakiś nowy wróg.
Założę się, że wątek z Aizenem (Królem itp) będzie ostatni.
Chcę zobaczyć bankai Soifon.
Przecież był pokazany w 360 chapku
Vizardowie pewnie szykują jakąś zasadzkę, albo może nawet współpracują potajemnie z Soul Society.
Vaizardzi na 90% będą walczyć z nową Espadą, która będzie składała się z przemienionych w Arrancarów Vasto Roude
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Założę się, że wątek z Aizenem (Królem itp) będzie ostatni.
Chcę zobaczyć bankai Soifon.
Przecież był pokazany w 360 chapku
Vizardowie pewnie szykują jakąś zasadzkę, albo może nawet współpracują potajemnie z Soul Society.
Vaizardzi na 90% będą walczyć z nową Espadą, która będzie składała się z przemienionych w Arrancarów Vasto Roude
Ja byłem na 359
Edit:
Jestem po 360... eee... zawiodłem się na tym Bankai... Myślałem że to będzie coś bardziej ciekawego... ech... A szkoda.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-06 13:01:46)
Bk soi wyrzutnia rakiet Beznadzieja a tego espady pistolety
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Mam przeczucie, że zanim manga się skończy pojawi się coś jakby Bankai 2. Skoro Arancarowie mogą osiągnąć jakby 2 poziom, to pewnie i 3 też.
To byłoby już za bardzo naciągane ^^ Przypuszczalnie Bleach się już kończy, wykończenie się wątku Aizena będzie równoznaczne z końcem serii Przecież ile razy Ichigo może dostawać cudownego powerupa, gdy jest już jedną nogą w grobie? ^^
Co za dużo to niezdrowo Już teraz przemiany Arrancarów wyglądają zbyt fantastycznie
No i najbardziej co bym chciał, a pewnie tego nie da się zrobić to bankai Zarakiego. Chociaż pewnie by wtedy znikło z 3/4 Japonii, tak xD
W poprzednich odcinkach była mowa, że Zaraki nie potrafi nawet osiągnąć shikai, a co dopiero bankai
To byłoby już za bardzo naciągane ^^ Przypuszczalnie Bleach się już kończy, wykończenie się wątku Aizena będzie równoznaczne z końcem serii Przecież ile razy Ichigo może dostawać cudownego powerupa, gdy jest już jedną nogą w grobie? ^^
Spójrz ile razy w Dragon Ballu dostawali power up A seria będzie tyle wychodzić ile będzie na nią zbyt, tak myślę ;] Jakoś takie anime, tasiemce, ciągną ile wlezie np. Naruto, Hitman Reborn i główny bohater cały czas dostaje power upa, nawet w anime tego typu już przeważnie zaczyna mnie ciekawić jakich następnych wrogów wymyślą A co do nowego rozdziału, to przynajmniej zobaczyliśmy kolejne BANKAI, kolejnego kapitana i członka Espady.
rafaelpl napisał:W poprzednich odcinkach była mowa, że Zaraki nie potrafi nawet osiągnąć shikai, a co dopiero bankai
Zaraki cały czas ma formę shikai, on tylko nie zna imienia swojej katany.
Taa, kiedyś była o tym dyskusja |D
{12842}{12896}Mój zabójca dusz nie ma imienia.
{12900}{12949}To ostrze to jego prawdziwa forma.
39 ep ^_^
Hmm... co tam było w tym chapterze... aa
Kyouraku vs Stark, czekałam na to ^___^
[btw, kiedy ktoś wreszcie zmieni to "Dyskucja" na "Dyskusja"? drażniące jest |DD]
Oj nie sądzę by pojawiło się coś w rodzaju drugiego bankai, ewentualnie ktoś pokaże swoją super tajemną technikę, której to nie lubi używać.
Założę się, że wszystkie postacie, które pokazały już swój bankai zostaną unieszkodliwione w jakiś niesamowity sposób i wejdą te które jeszcze nie pokazały swojej siły.
Jakby tak się zastanowić, to została czwórka z espady i trójka zdrajców,a autor ma do dyspozycji jeszcze wiele "dobrych" postaci, wątpię aby zamiast tego "stare" postacie zostały dopakowane.
Och, dla takiego zwykłego miecza(bez imienia) prawdziwa forma też jest zawsze aktywna. Czyli, że każdy kto nie zna imienia swojego miecza i tak ma shikai i to cały czas?
Ostatnio edytowany przez Thebassa (2009-06-13 13:38:50)
<KieR> robotic notes bylo niezle
Zaraki cały czas ma formę shikai, on tylko nie zna imienia swojej katany.
Nie ma formy shikai, ponieważ do niej potrzebne jest imię Zabójcy Dusz, którego Zaraki nie zna
tornadoretkinia napisał:Zaraki cały czas ma formę shikai, on tylko nie zna imienia swojej katany.
Nie ma formy shikai, ponieważ do niej potrzebne jest imię Zabójcy Dusz, którego Zaraki nie zna
Z tego co pamiętam zostało oficjalnie potwierdzone, że jego Zan jest w shikai.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
to ja juz sam sie pogubiłem a skąd masy te info ze zostalo oficjalnie potwierdzone
DZIECIĘ NEO
to ja juz sam sie pogubiłem a skąd masy te info ze zostalo oficjalnie potwierdzone
Jak to gdzie? I w mandze i w anime, wystarczy tylko uważnie czytać lub oglądać. A dokładnie to sam Zaraki tak powiedział jak walczył z Ichigo.
Dziś zdumiewająco szybko nowy chap
A ja napisze tylko jedno: NARESZCIE!
W końcu. Po roku czekania.
hehe akcja nieźle się rozkręca:)
Nareszcie zobaczyłem zaskoczenie na twarzy Yamamoto. To jak zgrabnie powiedziane ze nie sa po stronie 13 i są wrogami aizena i stoją po stronie truskawy. ja chce nastepnu ch który pewnie będzie świecie aracarów
DZIECIĘ NEO