Nie jesteś zalogowany.
dobry zlot, niezly ubaw XD.
Hehe no to wiedze ciekawie w namiocie musialo byc....jednak Ada do dom na noc wróciła ;p ?
została na noc i podobno ciągle gadała ... nawet gdy wszyscy słuchacze już spali
Ja przynajmniej nie gadam przez sen~!
Porostu lubię męczyć ~Zgrzycia xD
On mnie, a ja jego...
Jasne że zostałam ale nie martw się nie ominęło Cię toples bo był za zimno
Pozdro
Ach życie płynie, a anime leci
Ja przynajmniej nie gadam przez sen~!
Chyba żartujesz To chyba nigdy się w nocy nie słyszałaś. Coś o jakieś piłce gadalaś i o braciku. Gadałaś przez sen. xD
pozdro
Fajnie było i miło ^^
Jakby ktoś nie widział kim jestem to ten Adamo a raczej Adamus A i już nick na forum zajęty był więc dlatego taki
Pozdrawiam i mam nadzieję że być może zawitam na jakiś slot bo towarzystwo było przesympatyczne
Wreszcie udało mi się wyrwać z tej dziury... Troche się poczekało na pociąg (pewno gdybym się nie skapnął że rozkład jazdy w Dąbrowie Górniczej jest rozkładem z Katowic to pewno bym posiedział tam na tamtym dworcu jeszcze trochę, i tak mi jeden pociąg zwiał), ale było fajnie. Obeszło się bez ofiar, troche krfi było (dzięki zgrzyciowi i jego dziecinnym zapędom... cóż, chciał mnie popchnąć do wody kiedy to ja myłem narzędzie służące do jedzenia, no ale mu się nie udało, więc skończyłem tylko z wbitym nożem w palec xD ). Popiło się, pogadało... i było ok.
Is, czemu żeś nie przylazł na dworzec? oO I czemu nie dawałeś znaku życia? oO .
PS. i to nie moja wina była że deszcz padał >.<
A i jeszcze jedno Tutla ty już nigdy nie pilnujesz grilla >.> wiem ze dąbrowa górnicza ale to nie znaczy ze musimy węgiel wpierdzielać.
Tak BTW to proszę o zdjęcia
My. którzy zostaliśmy, mamy zdjecia.
Lapek jednak do czegoś się przydał
Wyszło jakieś 500mb fotke, po 1.5mb każda.
Wiec, Adamo, możemy się spotkać.
Gorzej mają ~turunks i ~_KiRA.
Chyba że im ktos zuploaduje
O fak, picie w DG mnie ominęło. Smutek.
a mówiłem o tobie xD że AceMan na popijawę chętnie by wpadł xD
Ale nie załamuj się, będzie jeszcze okazja ^^
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-06-08 11:55:33)
Heh Nie zaglądam tu za często ostatnimi czasy (no, prawie w ogóle ).
Jakby co następnego się szykowało to dajcie znać mejlem czy gg
fajnie wyszlo to zdjecie . Hmm co do reszty fotek to mysle jak u Tutli bedzie spotkanie to sobie wtedy zgram :-)
Dalibyście jakieś szczegóły. Tym razem zrobię wojnę o wolne.
Koniec z zacinającymi się anime w dużej rozdziałce i marudzeniem na brak mniejsca na dysku
mam procek qada, 4gb ramu grafika z HDMI i dzwiekówka w 8.1 no i tera pojemności haha
no a kolejny zlot w sierpniu. ale czy tygodniowy to zalezy czy bedziecie pomagac w polu czy nie xD bo jak nie to max 3 dni bo maliny w sierpniu trzeba zbierać
heh jak nie truskawki to maliny....ale jak kuzynka tez tam bedzie robic to z chęcią pomożemy ! ;p
chcesz nas wpuścić w maliny?
Zatrudnij jakiś chińczyków będą wdzięczni jak i udostępnisz ten namiot, dla 25 luda im starczy + dasz również te 1zł za godzinę i będą harować
Ja tam mogę zbierać mam cały sierpień wolny xD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-06-10 23:07:31)
Eee... mam pytanko jakby co to gdzieś mniej więcej kiedy?
Bo jadę 13 do siostry i nie wiem kiedy wrócić żeby się na owym zjeździe pojawić. xD
W sierpniu już będę ale wolę wcześniej wiedzieć.
Nie martwcie się u siostry net jest xD
I mam fona, a przy okazji: Tutla na eski odpisuj!
Ach życie płynie, a anime leci
widzę że nie tylko Ja olewam niechciane sms xD (tak go zatłukę ze mój numer dał)
btw. też bym wolał wiedzieć wcześniej, bo w sierpniu na tydzień jadę do norwegi...
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-07-04 19:20:55)