Nie jesteś zalogowany.
Jeśli ktoś szuka downloadu, z muzyką z anime (OP,ED,IN) to zapraszam:
KLIK
Jest to lista tworzona przez fanów Istnieje możliwość ściągnięcia utworu na dysk, jak i zarówno, odsłuchania go online
Na chwilę obecną, w bazie znajduje się ponad 300 utworów
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2009-06-06 15:18:01)
moglibyście dorzucić jeszcze kilka stronek? jestem taka, że uwielbiam OST-y ze wszystkich filmów jakie oglądam... szczególnie interesuje mnie muzyka z Gantz... byłabym happy
arigatoo
P.S...
Po krótkiej chwili jak weszłam na tę stronkę, napisało mi:"Web Site is Temporarily Unavailable"
Ostatnio edytowany przez ORU (2010-03-01 23:29:58)
Z anime GantZ? Jeśli tak, odwiedź Gendou.com.
Bajdełej - FAQ przeczytaj, tam też są linki.
"Skazany na zajebistość"
Tu masz stronę chyba najpopularniejszej grupy zajmującej się wypuszczaniem ostów: Nipponsei. Zawsze też możesz po szukać na TokyoTosho i NyaaTorrents. Często całe "dyskografie" są wrzucane na BakaBT (znalazłem tam tylko jeden ost z Gantza).
zależy mi, żeby to nie były torrenty - na nic mi się nie przydadzą -_-"" nie mam programu rzadnego do torrentów
A dlaczego nie zainstalujesz? Polecam uTorrent - zajmuje mniej niż 1 MB, zużywa mało pamięci, łatwy w obsłudze i po polsku.
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2010-03-02 00:16:44)
acha... dzięki, ale wciągnę dopiero jak będę u siebie, bo teraz jestem u mojej cioci, i nie będę na jej komputerze nic instalować :3
a czy moglibyście podać mi jakąś stronkę z plikami FLAC? słyszałam, że mają bardzo dobrą jakość, a ja dostałam dziś nową MP4 i ona odtwrza te pliki... byłabym happy...
Arigatoo gozaimasu
A!!! I dzięki ci Zjadacz za tę stronkę XD jest wyrombista, tylko trzeba się rejestrować!!!
Ostatnio edytowany przez ORU (2010-03-02 19:14:02)