Nie jesteś zalogowany.
Okey, ale z mojej drabiny będzie ciężko, -mianowicie mam z metalu xD
Wierz, ja choćby w deszczu będę siedzieć, byle miło spędzić czas...
Po za tym do czwartku ma być taka pogoda, a potem na Hura! słoneczko...
Więc raczej w sob i nd mamy ładną pogodę...
EDIT: Kto bierze grila? bo ja niestety chyba nie mam skąd skołować
Mam nadzieję że przynajmniej 2 osoby wezmą grila xD
~~~~~~Pozdrawiam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2009-06-01 16:31:20)
Ach życie płynie, a anime leci
czyli spotkanie bedzie na tej Pogorii 1 (Stara Pogoria) ? Jest juz wogle ustalone konkretne miejsce, gdzie sie 'rozbijemy' ? Oby gdzies niedaleko tego przestanku co 140 staje, jakbym chcial wrocic wczesniej niz na drugi dzien
Tak sobota na 12. Pogoria 1 a w którym mniejscu to już sie pytaj Ady.
Ha dziś spotkałem Zgrzyta na ulicy, nie poznał mnie dopiero jak zaczołem krzyczeć Zgrzyt! Zgrzyt! sie obrócił ale dalej nie poznawał kto go woła ;P haha
Jutro lub w pt może z Dawidem pojedziemy zorientować się, które z kilku miejsc nad Pog. będzie najlepsze. A jak nie to ja wiem gdzie, jest pseudo lasek i plaża
I ciulowaty sklep xD
Tak blisko przystanek
Tak sobota na 12. Pogoria 1 a w którym mniejscu to już sie pytaj Ady.
Ha dziś spotkałem Zgrzyta na ulicy, nie poznał mnie dopiero jak zaczołem krzyczeć Zgrzyt! Zgrzyt! sie obrócił ale dalej nie poznawał kto go woła ;P haha
Nie moja wina że jak do pracy idziesz wyglądasz tak porządnie xP
Kleszczu da dupie PZU xD
>.> będę musiał wcześnie wstać >.< nie lubię wstawać przed 12.00 w sobotę. Oby było warto
Zgrzyt, odezwij się do mnie na gg i wyjasnij co, gdzie, jak i na ile. Ja i Isao możemy się pojawić, ale nie chcemy jechać w ciemno. Operujecie takimi nazwami co mi nic nie mówią :/
ale jest problem ^^,
1) na czas nieokreślony z powodu remontu mojego mieszkania, jestem u mamusi (-_-)
2) Jedyny dostęp do neta to sieć WiFi która i tak co chwile mnie rozłącza >.<
3) MASZ DO CHOLERY MÓJ NUMER!
W weekend prawdopodobnie będę miała Hajs wolny. więc jeśli będzie brzydka pogoda to impreza będzie u mnie xD
~Barti nie powyrywa nam nóg z d.... bo odwołanie nie wchodzi w grę...
Jeszcze raz przypominam
Dane:
Data: 06 Czerwiec 2009 12.00 - 07 Czerwca 2009 16.00(coś w ten deseń)
Miejsce: Dąbrowa Górnicza Pogoria 1 (Stara) / mój dom(w razie brzydkiej pogody na co nie liczcie )
Zbiórka: Na miejscu
Wymogi: Jedzenie na grila(można również grila i węgiel), alkohol, ręcznik, namiot lub śpiwór lub coś do spania(chyba że lubicie piasek) i swój tyłek
Wszyscy mile widziani
PS:
~Tristan jak mi przykro że Cię nie będzie(Nie doszukiwać się dwuznaczności xD)
Pozdrawiam
Wygląda na to, że komuś innemu muszę popsuć drabinę. Ktoś podczas mojej nieobecności w pracy przestawił grafik. Dopiero w piątek dowiem się czy jadę.
Postaraj się... My Cię ubóstwiamy, ~Zgrzyt i ~Tutla potwierdzą, PRAWDA?
Więc błagaj w pracy i przybądź, choćby na kilka godzin ale bądź(wolałabym żebyś był na cały źle noc cóż)
Pozdrawiam
Kira wymien sie z kims numerami najlepiej z tygrysicą lub KKND (Zgrzyta juz masz jak pisał), a jak dotrzecie juz do tej DG to na Starą Pogorie (z numerkiem 1, bo sa w sumie 4 zbiorniki) nie jest daleko od dworca i busem tym 140 latwo trafic bo podjezdza blisko jeziora...
bo sa w sumie 4 zbiorniki)
Czyli rozumiem, że w razie czego nie będzie przeciw wskazań a co by się pokąpciać xD
O ile oczywiście będzie ręcznik ^_^
Postaraj się... My Cię ubóstwiamy, ~Zgrzyt i ~Tutla potwierdzą, PRAWDA?
Więc błagaj w pracy i przybądź, choćby na kilka godzin ale bądź(wolałabym żebyś był na cały źle noc cóż)
Pozdrawiam
Ja Cię tu po zlocie podwożę kawał drogi, a Ty mi tu ironią sypiesz? A żebyś wiedziała, że będę próbował przyjść na zlot. ;]
jasne, a tam gdzie jedziemy jest odludzie, bo inne Pogorię są rekreacyjne...
Na około 4 Nowej Pogori są ścieżki rowerowe po których quadami jeżdżą xD
Na 2 i 3 zawsze jest dużo ludzi,
A jeziorka są dokładnie do kąpieli, bo na co Ci ręcznik,
Jak by chodziło o coś pod tyłek to bym "coś pod tyłek" napisała, nie? xD
No to widzę że coraz więcej chętnych, jedynie czekać aż ~Barti się dowie czy ma wolne czy nie...
Ale uważam że tak czy siak będzie tylko w mniejszym zakresie czasowym
Pamiętajcie ja jestem pomysłodawczynią, a zjazd organizuje się sam, ja tylko kieruję datą... Więc potem zamiast "fajny zjazd" do mnie mówić to powiedzcie "fajny pomysł", a ja wiem że na pewno tak powiecie,
Uprzedzam ~Zgrzyt'a : Nie komentuj ja Cie proszę, przynajmniej nie ten post i nie teraz.
Pozdrawiam
Pamiętajcie ja jestem pomysłodawczynią, a zjazd organizuje się sam, ja tylko kieruję datą... Więc potem zamiast "fajny zjazd" do mnie mówić to powiedzcie "fajny pomysł", a ja wiem że na pewno tak powiecie,
Nie ma to jak połechtać swe własne jakże uwielbiane i wysławiane pod niebiosa ego xD (nie tutaj nie było sarkazmu... skądże znów xD)
No to widzę że coraz więcej chętnych, jedynie czekać aż ~Barti się dowie czy ma wolne czy nie...
Ale uważam że tak czy siak będzie tylko w mniejszym zakresie czasowym
To jest niepokojące, że Ty lepiej wiesz ode mnie na ile będę na zlocie.
Jeśli już się pojawię to na cały.
Uprzedzam ~Zgrzyt'a : Nie komentuj ja Cie proszę, przynajmniej nie ten post i nie teraz.
Pozdrawiam
Zbieram złowrogie siły na weekend xD W razie czego załatw sobie terapeutę
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-06-03 23:28:26)
teraz patrze na pogode i wcale nie ma byc fajnie....ma duzo padac i wiac silny wiatr !
Ada szykuj wiec ta chate lepij Chyba, ze w tym CH Pogoria posiedzimy, bo wyglada nawet niezle
KKnD MoDe:
Jak się starszą uda wygonić to nie ma sprawy.
Z tym że moja chata to chodzący remont za który nie ma ko się wziąść.
Ale mam 2 podwórka, wiec z 2 strony zawsze można grilla zrobić(o ile gradu nie bedzie)
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2009-06-04 11:28:30)
Takie nietypowe pytanie ^_^
Czy może ktoś z osób pojawiających się w sobotę w DG ma może ochotę na...
...'poznańskie pilsiki' (more info na pw/gg/etc. :d ew. coś innego ^_^ ponieważ z racji tego iż ostatnio na
szkoleniach płacą nam tylko w bonach z cyklu "żywnościowy nie na alkohol" ciężko z gotówką xD więc pomyślałem, że ew. można coś zabrać ze sobą z pozka i rozliczyć się na miejscu ;d ^_^ kwestia dogadania się [;