Nie jesteś zalogowany.
micro$hit znów sięga po asa ;] ciekaw jestem co wy o tym sądzicie? marna podróba Wii i chęć przebicia six-axis od ps3 czy może wkroczenie w nową ere i w końcu jakieś porządne przedsięwzięcie ekipy pana Bill 'a
macie tu linka:
http://www.youtube.com/watch?v=g_txF7iETX0
a tu do poczytania:
http://nt.interia.pl/komputery/sprzet/n … 16624,1287
edit: zastanawia mnie jak będzie wyglądała rozgrywka w tekkena? xD
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-06-02 22:01:44)
Stoisz na środku pokoju i napierdzielasz w powietrze xD
A tak na serio to czuje że pod ta technologię będą tylko konkretne gry robione.
No wszytko fajnie, ale ja tam wolę macać realną kierownice, a nie wymachiwać rękami jak opętany. Ale gry z gatunku Tekkena ^^ no to by było miodzio, w końcu by się trochę dzieciaki poruszały, a nie siedziały i bawiły się padami. Ciężko oceniać, najpierw trzeba by wypróbować. A zakładam, że cena tego będzie kolosalnie zajebiście wysoka.
btw: ciekawe jak by wyglądały takie gry erotyczne... Haha...
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-02 22:14:20)
Stoisz na środku pokoju i napierdzielasz w powietrze xD
w sumie Single player to nie kłopot jakby jeszcze nie chciał sie gracz upodabniać do kinga czy christine (że już o szpagacikach hworanga nie wspomne ). Ale jak tu zagrać na dwóch nie robiąc 2 giemu obrażeń?
jeśli chodzi o gry to prawdopodobnie motyw jak w Wii, albo jak z eyetoy od Sony
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-06-02 22:11:31)
same
Po obejrzeniu filmiki bardzo przypadło mi to do gustu. Pewnie drogie i trochę będziemy musieli poczekać na polską wersje jeśli w ogóle będzie. Ale jeśli byłaby możliwość kupiłbym sobie
Tylko trochę dziwi mnie jedna rzecz, jeśli siedzimy grupą to skąd wiadomo komu ma czytać ruchy mięśni, no tym co rusza się niby prawda, ale uważam, że powinno być jakieś dokładne wybieranie osoby która gra.
hm... pożyjemy zobaczymy ale głównie to kwestia oprogramowania czyli jak już ukończą to nie będzie chyba drogie. (no na samym początku to pewnie tak, ale po pewnym czasie stanieje)
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
jak już ukończą to nie będzie chyba drogie. (no na samym początku to pewnie tak, ale po pewnym czasie stanieje)
Thank you, Captain Obvious.
A żeby spamu już konkretnie nie robić... Ja tam się zatrzymałem na grach, które wymagają myszki lub standardowego pada, więc tej zapowiedzi nie oglądałem z wypiekami na twarzy. Kupić na bank nie kupię, może jak jakiś znajomy chapnie, to wypróbuję.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-06-02 22:42:45)
"Skazany na zajebistość"
Ja i tak czekam aż stworzą coś a'la "The World".
Nie tylko ty, ja też mam nadzieję że dożyję tej cudownej chwili bo kiedyś napewno takie gry powstawać będą.
A co do Natal to jakoś zbytnio mi nie zaimponowało i zaciekawiło to jest taka jakby dużo bardziej ulepszona wersja EyeToy z nowymi funkcjami i tyle.
A co do Natal to jakoś zbytnio mi nie zaimponowało i zaciekawiło to jest taka jakby dużo bardziej ulepszona wersja EyeToy z nowymi funkcjami i tyle.
Dokładnie te same odczucia... ot nieco podrasowany... połączony z 'wiilotem', matą 'ejtoj'...
Ciekawi mnie tylko jak w przypadku takich dość rozbudowanyc pozycji jak dla przykładu ukazana bijatyka gdzie mamy postać, która dokładnie porusza się tak jak my zostanie rozwiązany system przesyłu/zbierania informacji... na chłopski rozum można przypuścić, że praktycznie niemożliwe będzie poruszenie postacią w momencie poruszania swoim ciałem... jakieś opóźnienie z pewnością musi być...
Pożyjemy zobaczymy...
To wypacza sens istnienia gier komputerowych/ konsolowych. Grając fife mam zamiar się rozerwać i nie spocić i nie jak idiota kopeć w powietrze to samo tyczy się innych gier, ja(opcjonalnie grupka znajomych) + kanapa + joypad + TV = przyjemne odmóżdżanie chyba ze jakiś jRPG czy coś podobnego. Niema w tym miejsca na machania, podskoki bo chce odpocząć. A to pewnie jest na rynek amerykański gdzie młodzież samym chodzeniem narusza chodniki.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-06-02 23:26:26)
przesadzasz.
Cześć na pewno będzie marudzić.
Ale jak np. mnie trzepie samo słowo 'konsola' i/+ FPS(powrót do kwestii strzałki czy myszka)
A np. miałem psp i się przyjemnie giercowało.
Za dużo nie zostaje w grach do opracowania.
'fotorealistyczna grafika' - jest
realistyczny dźwięk - jest
wstrząsy - są
Jedyne czym można się popisać to innowacja.
Dlatego dziadowskie wii czy DS istnieją
Choć ja czekam na generatora zapachuuu
Ach ten napalm o poranku xD
Dlatego dziadowskie wii czy DS istnieją
Dziadowskie bo innowacyjne? Czyli najlepiej już się zatrzymać na tym co jest? Czy zrobić z grafiki jeszcze bardziej fotorealistyczną?
Project Natal kupię na pewno bez względu na cenę. Uwielbiam takie bajery. Ostatnio tak podjarany byłem jak pokazali wiilota
Choć ja czekam na generatora zapachuuu
Ach ten napalm o poranku xD
Parę lat temu czytałem o czymś takim w Komputer Świecie, coś ze 40 zapachów i ponoć współpracowało z kilkoma grami, ale nie wiem czy to czasem nie była tylko koncepcja
Co do natala to dla mnie bez sensu, jak można kierować precyzyjnie samochodem nie trzymając kierownicy?
Ten natal dobry dla casuali i singli chciałbym zobaczyc go w jakimś rts
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Tja, dla mnie by to wyglądało lepiej niż Lemingi z EYE toy'em
Eh taki SC, ty, ty i ty(ruch okrężny) do minerałów, a (tu ruch jak ręczny) siege tank mode.
Albo sieczenie darkiem schlast(tu ruch łokciem) albo Ground Control z Storm Rise i sterowaniem z EndWar'a
Miód.
Choć jak napisał ~_KIRA...
BTW. Hełmy WR też w swoim czasie były cool, tylko dziko to wyglądało jak tak ludzie w DOOM'a grali.
Idąc do marzeń, to fajne byłyby te hełmy co były w jakimś filmie xD
Za dużo nie zostaje w grach do opracowania.
LOL gdzie niby masz fotorealistyczną grafikę?
Jedyne czym można się popisać to innowacja.
dla mnie to gówniana zabawka na kilka/naście minut. Gra powinna wciągać na długie godziny - przez kilka miało się zarwane nocki a żadna z prezentowanych tam gier nawet mnie nie zaciekawiła.
Co do natala to dla mnie bez sensu, jak można kierować precyzyjnie samochodem nie trzymając kierownicy?
Dla mnie bez sensu to w ogóle granie na czymś takim, bo jak można precyzyjnie grać dzięki kamerce?
A o to właśnie chodzi - nie można
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
KKnD napisał:Za dużo nie zostaje w grach do opracowania.
LOL gdzie niby masz fotorealistyczną grafikę?
KKnD napisał:Jedyne czym można się popisać to innowacja.
dla mnie to gówniana zabawka na kilka/naście minut. Gra powinna wciągać na długie godziny - przez kilka miało się zarwane nocki a żadna z prezentowanych tam gier nawet mnie nie zaciekawiła.
mruq napisał:Co do natala to dla mnie bez sensu, jak można kierować precyzyjnie samochodem nie trzymając kierownicy?
Dla mnie bez sensu to w ogóle granie na czymś takim, bo jak można precyzyjnie grać dzięki kamerce?
A o to właśnie chodzi - nie można
Idealne podsumowanie tego "czegoś". Zgadzam się z powyższym. Imo zabaweczka dla amerykańskich dzieci. Fajnie to tylko wygląda na tym zmontowanym wideo, ciekawe jak w praktyce hmm.
Fajniejszą prezentacje miały "wibratory/wiiloty" (XD) do PS3 na wczorajszej konferencji Sony na E3.
Ostatnio edytowany przez strusic (2009-06-03 12:07:08)