Nie jesteś zalogowany.
Qwig mroź szampana, mnie pewnie nie będzie... xP
No tak, w końcu Iss też nie będzie...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Iss, mow co chcesz, a my wiemy swoje:D
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No, rutuś specjalnie palenie rzuca
Obiecanki cacanki, prędzej nałóg go zabije.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
...I teraz tak, ogłaszam wszem i wobec, że w czwartek, 4.06, odbędzie się spotkanie z Adminem Zbieramy się o 18 pod Saharą, na miejscu kebab, a potem zobaczymy. Kto chętny, zapraszamy.
lol.
Dodam, że najpewniej pojawię się z moją drugą połówką
Imperare sibi maximum est imperium
(jak ktoś już się cieszy - druga połówka Kane nie mieści się w plecaku, to nie o taką chodzi...)
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-06-01 22:55:09)
(jak ktoś już się cieszy - druga połówka Kane nie mieści się w plecaku, to nie o taką chodzi...)
Imperare sibi maximum est imperium
qwigu masz po prostu kebaba za to xD
bo sie chlopaka potem upilnowac nie da
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
o tak, czwartek jak najbardziej się pojawię:) strzeżcie się:D
Obiecanki cacanki, prędzej nałóg go zabije.
Jesli mam zginąć to przynajmniej zabiore jak najwiecej was ze sobą! xD
P.S. Nie sądze ze Iss nie przyjdze dlatego ze mnie nie bedzie. Moze Iss nie przyjdzie dlatego że qwig sie zdeklarował ze będzie? xP
Przypominam o wspólnym wyjściu do kina (na Terminatora) w najbliższą środę (następnego dnia jest święto – wolne). Wstępnie seans o godz. 20:00 w Arkadii. Dajcie w miarę szybko znać, bo ciężko może być z rezerwacją (przynajmniej wg Buby ). A po seansie...
Potwierdzam z pełnym przekonaniem. Z osobistego doświadczenia wiem, że druga połówka Kane'a nie mieści się zdecydowanie w plecaku i drobna na pewno nie jest
Ostatnio edytowany przez Re_nata (2009-06-07 12:21:46)
Narzeczona Szefa:]
Co z tym wypadem do kina? My nie wiemy na razie. Zobaczy się, czy Q się zaraził ode mnie, czy nie. W każdym razie możemy sie potem spotkać u nas, o ile nie boicie się zarazić (możemy założyć maski )
Re_nata, narzeczona szefa to niemal funkcja, może nawet stanowisko, powinnas to miec nad avatarem
To kino będzie tego 10? Odpadam...
(A jakieś wieści na temat następnego, bo dużo możliwości przed Adminem lud ANSI przedstawiał >< )
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-06-07 21:43:44)
Spotkanie się dogaduje, będzie w piątek lub sobotę. Mam nadzieję, że najpóźniej do wtorku będziemy wiedzieć
Tak, Hany, a Tobie wpiszemy "dziewczyna moda"
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
wow, ilosc spotkan warszawskiej gromadki mnie przeraza a co do kina to tez mialem skrobnac przypomnienie. Teraz na terminatora, a pozniej na transformersy, co?
wow, ilosc spotkan warszawskiej gromadki mnie przeraza a
Ale i tak każdy czeka na WąskiCON! (choć teraz to nie będzie pod nazwą iCON?)