Nie jesteś zalogowany.
Dlaczemu wszystko akurat w ten weekend?
* impreza ANSI
* grill u znajomego
* Tatrzańskie Mikrorivenalia (akademikowe juwenalia)
* Geopiknik
* dopijanie po Ursynaliach
* ...
A w przyszłym tygodniu 4 kolokwia...
Podumamy, obaczymy.
Podumamy, obaczymy.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dobrze, Iss, że odświeżyłaś, bo cały czas zapominałem napisać tu xD
To tak, zlot pod Saharą jak zwykle o 18? Ktoś woli 19?
Dudi, a ile z tego jest planowane na sobotę? Poza tym nie byłeś na dwóch imprezach z rządu (sic!) + będzie dodatkowa rozrywka w postaci kuzyna Hiki i zapewne jej brata, którzy nie mają pojęcia o anime Chyba że się wypną i pójdą do szwagra xP
Kto ma być, niech przyłazi, przecież nie możemy tak perfidnie zaniżać frekwencji na spotkaniach Tym bardziej, że to być może spotkanie u nas przed wakacjami.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
będzie dodatkowa rozrywka w postaci kuzyna Hiki i zapewne jej brata, którzy nie mają pojęcia o anime
ee tam a jaka to rozrywka, może gdyby była to kuzynka... ;P
Ja tez się zjawie. I być moze po raz ostatni bedziecie mieli okazje zobaczyć mnie z fajkiem
Ja tez się zjawie. I być moze po raz ostatni bedziecie mieli okazje zobaczyć mnie z fajkiem
To zdanie bez części "z fajkiem " też fajnie wyglądałoby
Ostatnio edytowany przez qwig (2009-05-27 23:14:23)
Qwig, wiecej metanolu pij i juz mnie wiecej nie zobaczysz, gwarantuje!
A chemia rutka nadal w lesie
Za to qwig potrafi destylowac alko nawet w spłuczce od klopa. dlatego tak pilnyje muszli
A 30 rozpalę takimi aerodynamicznymi butami XD
Spoko Twoje bedą dobrze sie palić, w koncu sporo słomy z nich wystaje xD
Jak będziecie się tak czubić na imprezie, to was obu przykuję do kaloryfera w "sypialni" i zabiorę Issinę z pola widzenia Tak, sama nie dam rady, ale założę się, że chętnych do pomocy nie zabraknie;]
U nas pije się tylko markowe trunki (marki Polmos zwykle;]), więc o oślepnięciu nie ma mowy;]
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2009-05-28 10:28:24)
Dudi, a ile z tego jest planowane na sobotę?
Właśnie o to chodzi, że wszystko.
Poza tym nie byłeś na dwóch imprezach z rządu (sic!)
O Wielki LOLu, a mój Panie, to już dwie mnie ominęły?
Tak dalej być nie może!
zgłaszam swoją obecność:D nie żebym miała jakiegoś kolosa za tydzień czy coś;)
No dobrze, nikt na razie nie zgłaszał ale co do godziny, więc pod Saharą w sobotę o 18.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
No nie może to być! Żadnego wpisu po sobotniej imprezce?
Było raczej spokojnie, z tego co pamiętam, ( nikt nie okupował łazienki ) ale może to dlatego właśnie.
Cieszę się , że udało mi się przyjść mimo choroby niestety musiałem obejść się smakiem i nie brałem do ust soczków. Odbiję sobie następnym razem. A tak poza tym Majhong rządzi!
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Masz rację, mbell, to była zbrodnia Ale wczoraj tak się nam nic nie chciało, że praktycznie cały dzień spędziliśmy na oglądaniu Jerycho i chwili przerwy na posprzątanie i zrobienie kolacji A spotkanie fajne jak zawsze, dobre było gdy towarzystwo podzieliło się na dwa obozy, dyskusyjny i mahjongowy. A największą porażką był Dragon Ball Evolution, filmowa kaszana stulecia ;/
I teraz tak, ogłaszam wszem i wobec, że w czwartek, 4.06, odbędzie się spotkanie z Adminem Zbieramy się o 18 pod Saharą, na miejscu kebab, a potem zobaczymy. Kto chętny, zapraszamy.
O, czwartek, to Przemek może być O_o
Dlaczego znowu kilka imprez odbywa się jednego dnia? Weź tu się, człowieku, zdecyduj...
Qwig mroź szampana, mnie pewnie nie będzie... xP