Nie jesteś zalogowany.
No niestety ostatnio pogoda ma się pogarszać
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Zgrzyt napisał:Swoimi ustami ? (grunt to szczerość xD)
o.0 Dream about it! Miałam na myśli knebel i sznura! >D
A może ja tak lubię xD
Śmiesznie będzie, jak 6 czerwca wam się spieprzy pogoda, będzie lać i temp. 10 stopni
Ja mam dom!!!
A poz za tym kto się boi deszczu?
No ja to nie, ale może ktoś jest z cukru?
Nie wiem, nie wnikam
Ach życie płynie, a anime leci
Jasmine napisał:Śmiesznie będzie, jak 6 czerwca wam się spieprzy pogoda, będzie lać i temp. 10 stopni
Ja mam dom!!!
Nie wiem, nie wnikam
24h na deszczu? Życzę powodzenia Ale może pogoda jednak dopisze
tygrysica2000 napisał:Jasmine napisał:Śmiesznie będzie, jak 6 czerwca wam się spieprzy pogoda, będzie lać i temp. 10 stopni
Ja mam dom!!!
Nie wiem, nie wnikam24h na deszczu? Życzę powodzenia Ale może pogoda jednak dopisze
Jak nie będzie pogody to się pojedzie do CH Pogoria i zrobi coś na zasadzie tego co było w Silesii i po kłopocie.
tygrysica2000 napisał:Jasmine napisał:Śmiesznie będzie, jak 6 czerwca wam się spieprzy pogoda, będzie lać i temp. 10 stopni
Ja mam dom!!!
Nie wiem, nie wnikam24h na deszczu? Życzę powodzenia Ale może pogoda jednak dopisze
Również życzę powodzenia Ciągle w pamięci mam ostatnie zapalenie płuc i jakoś unikam na razie dużego deszczu
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
>.> pesymiści, nie będzie deszczu bo ja tak mówię >.<
będzie fajnie, gorąco itd. a jeśli będzie wilgotno to z innego powodu xD
Jak by padało to męska(chyba) część zjazdu zbuduje szałas xD i wystruga plemienną fajkę pokoju ^^
oh ja ani pesymista ani optymista ani realista.
Ja żyję teraźniejszością co będzie to się zobaczy.
To ty szałas zbuduj Zgrzyciu xD
Ja mam dom!!!
my niestety nie wiec pozostanie moknąć ;p
ja pierdole ale wy jesteście pesymistycznie nastawieni. Moja kuzynka marta nie jedzie ma robote w polu. Więc prawdopodobnie zabiore żone jak bedzie córe z kim zostawić xD
Aha 2 samochod z Gliwic bedzie jechał. więc są dodatkowe 4 mniejsca!!!!!!!!!!!!
kuzynka Marta
która to? bo chyba znam już dwie =_= a mam słabą pamięć do imion XD
Aha 2 samochod z Gliwic bedzie jechał. więc są dodatkowe 4 mniejsca!!!!!!!!!!!!
Promocja do wyczerpania zapasów ^^ + drugi samochód niema silnika trzeba pchać czyli dodatkowe 4 miejsca XD
powiem jedno jestem wściekła, bo nie dostałam wolnego jestem 6 i 7 w pracy ;/ nawet nie mam się z kim zamienić nic tylko płakać
ah peszek....A na 100% będzie fajnie choćby nie wiem co
Tutla to jakbym jechal to pewnie bym byl chetny na ten samochod
spoko jak Shizune nie da rady to o piekary nie zachaczamy już. No szkoda Shiz że nie dało rady dnia wolnego wziąść.
Dobra to jest 5 mniejsc wolnych. mamy nawigacje wiec was pozbieramy kto chce sie zabrac jeszcze niech pisze. Od biedy możemy o sosnowiec zachaczyc jak nie macie transportu.
Od biedy możemy o sosnowiec zahaczyc jak nie macie transportu.
Nie wiem czy zauważyłeś, że jak na razie tylko ja wyrażam chęć bycia na zlocie. Dodatkowo mówiłem, że jeżeli się w ogóle pojawię to dojadę z DG bo tam też pracuję. Nie będę wcześniej niż na 15-16. Jest jeszcze taki problem, ze nie wiem nad którą Pogorią chcecie siedzieć i jak tam dojechać komunikacją miejską.
~Barti piszę po raz któryś, autobus 140 patrz, on jedzie na Starą Pogorię(1)
Na 100% trafisz xD
~Tutla to ile osób będzie ?
A właśnie planuje sprowadzić PL otaku, mianowicie ciocie kumpeli...
Nie wiem (Ja Razon, zgrzyt turunks dareiros może moja żona ) tyle z nami ludu przyjedzie na 2 auta jedziemy. Ja swoim i Razon swoim więc jak ktoś chce jeszcze sie zabrać to pisać co i jak.
Dobra... mam wolne na sobotę i niedzielę. Spróbujcie odwołać to wam nogi z d...rabiny powyrywam. Sporo mnie kosztowało wywalczenie tego wolnego.