Nie jesteś zalogowany.
SOSNOWIEC!!!!!!!!! gadać czy bedziecie sajdak barti crowboy i kolezanki wasze. ??
Więc tak... Ja i Sajdak pracujemy w jednym miejscu więc pojawi się tylko jeden z nas.
Na bank nie przyjadę na 10. Najwcześniej 15 bo jeśli uda mi się coś wynegocjować to tyle, że o 14 skończę pracę, a że pracuję w DG to nie problem.
Koleżanki? Nie mam pojęcia i raczej nie będę miał. Kowboja nawet nie pytam bo już mi się znudziło namawianie go na zlot. @ Zgrzyt - Mówiłem, że ją przestraszysz.
@Tehanu - nie wymawiaj się kasą. W razie czego coś Ci postawimy, a ogólnie chodzi o dobrą zabawę... wcale nie trzeba pić. ;]
>.> Kałboj fajne tematy znajduje.... musi być... bo trza się pośmiać xD
Dam mu znać, ale wątpię, żeby został do późna bo on w niedziele wraca do Krakowa.
hehe no Zgrzytu faktycznie nastraszyłeś kolezanke
>.< ba jak zwykle na mnie
<.< Na zadupiu też znajdziemy jakieś towarzystwo
BTW. zmianę w nazwie tematu proponuje.. by koło Katowic dopisać Dąbrowa Górnicza ^^ może ktoś z okolic dodatkowo zauważy..
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-05-26 23:54:54)
Spamerzy! xD
~Zgrzyt nie wiem co masz do mnie, jeśli Ci mój wiek nie odpowiada ja wcale nie muszę się pojawić, poproszę Dawida by zorganizował i tyle...
Po prawdzie już mnie twoje zachowanie denerwuje,
Napisz jeśli coś Ci nie pasuje i tyle wystarczy, aktualnie to Ty jak dziecko się zachowujesz!
A ~Crowboy może się pojawi na cały zjazd, jeszcze nie wie ...
Zależy jak mu się ułoży xD
DG Stara Pogoria - Trasa autobusu 140
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2009-05-27 00:10:51)
Ach życie płynie, a anime leci
To w końcu gdzie organizujecie ten mini zloto/zjazdo/piknik ^^
Rozważam dość konkretnie możliwość przyjazdu zwłaszcza, że na 90% będę mieć
w końcu wolnego więcej Kiruś jedziesz Ty też czy nie xD
Bo tak samemu to trochę nieswojo w obce towarzystwo, jeszcze pobiją i co ^^
Kira raczej będzie....
Droga tygrysico ja po prostu czerpie przyjemność z denerwowania małych ludzi (pozdro Aria) jak i małoletnich(np. ciebie xD) ^^
BTW. Tutla to całą noc siedzimy w DB? brać śpiwór?
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-05-27 00:13:26)
Odp za ~Tutla tak cała noc w DG. Brać co tam chcecie...
Ahh ~Zgrzyt proszę dawaj to bardziej jak żart a nie ja dogryzkę...
I nie strasz ~Tehanu bo nie przyjedzie!
Pozdro
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2009-05-27 00:52:50)
Ahh ~Zgrzyt wierz mi ja z "takimi jak ty" miałam nie przyjemne dośw. i ciągle mnie to"boli"!!!
może następnym razem spróbuj z wazeliną ?
Nie mogłem się powstrzymać xD weź to bardziej jako żart a nie dogryzkę :3
Nie no ty to człeka potrafisz rozśmieszyć...
Ja tam to dziewica i jak na razie chce to tak zostawić..
Ale jak się ~Zgrzyt spotkamy to powygłupiaj się trochę, chcę mieć z tobą fajne fotki a nie takie jak to z przed silesi...
Plis? To tylko jeden paragraf xD
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2009-05-27 00:53:13)
tygrysica2000 napisał:Ahh ~Zgrzyt wierz mi ja z "takimi jak ty" miałam nie przyjemne dośw. i ciągle mnie to"boli"!!!
może następnym razem spróbuj z wazeliną ?
Nie mogłem się powstrzymać xD weź to bardziej jako żart a nie dogryzkę :3
Epic PWNAGE!!!!
A ~Crowboy może się pojawi na cały zjazd, jeszcze nie wie ...
Zależy jak mu się ułoży xD okej
Ciekawi mnie skąd ona tak dobrze wie co słychać u Kowboja xD.
Weźcie przesuńcie to na 15 bo samemu mi się nie będzie chciało tam dojeżdżać.
Dasz radę, wierzę w Ciebie.
A o ~Crowboy wiem od niego, pytała go na gg.
Pisał cytuję "6 czerwca? " "moze dam raze "
nocujemy tam kto jedzie ze mna musi brać namiot i śpiwór mozna tez w aucie spac. bo ja po nocy nie bede z DG tłukł sie do gliwic nie ma bata.
śpiwór mam >.> ale namiot hmmm powiedzmy że po zeszło rocznych wakacjach już go nie przypominał xD
Nieeeeeeeeeeeeeee! masz być >.> każe Kirze cie porwać i zaprowadzić do pociągu xD
A widziałem cie... może konwent może znam taką jedną co zna ciebie xD
Aria must die A Kira ma nie po drodze, więc chyba nic z tego >D no fajnie, fajnie, tylko inne rzeczy mi jechać nie pozwalają
@Tehanu - nie wymawiaj się kasą. W razie czego coś Ci postawimy, a ogólnie chodzi o dobrą zabawę... wcale nie trzeba pić. ;]
Dziękuję, ale nie mam w zwyczaju sępić xDD a kasa to jeden z kilku problemów, bo wolnego mi nie dadzą w pierwszym tygodniu pracy ._. nie myślałam, że ją dostanę, dlatego się zadeklarowałam na ten zjazd xD"
I nie strasz ~Tehanu bo nie przyjedzie!
Nie takich rzeczy się człowiek w życiu bał, a w razie czego zawsze można Zgrzyta uciszyć[brecht]
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2009-05-27 08:06:53)
Aria must die
W jej przypadku to nierealne xD
Dziękuję, ale nie mam w zwyczaju sępić xDD a kasa to jeden z kilku problemów, bo wolnego mi nie dadzą w pierwszym tygodniu pracy ._. nie myślałam, że ją dostanę, dlatego się zadeklarowałam na ten zjazd xD"
Zawsze zostaje tygodniowy zjazd ^^ którego terminy i założenia trzeba ustalić
a w razie czego zawsze można Zgrzyta uciszyć[brecht]
Swoimi ustami ? (grunt to szczerość xD)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-05-27 08:54:38)
W jej przypadku to nierealne xD
Zawsze pozostaje brutalny gwałt
Zawsze zostaje tygodniowy zjazd ^^ którego terminy i założenia trzeba ustalić
To piszcie jak coś ustalicie Chociaż lepszy byłby zjazd jedno(dwu)dniowy po prostu w Kato ^^ (chociaż już takie byłyxD)
Swoimi ustami ? (grunt to szczerość xD)
o.0 Dream about it! Miałam na myśli knebel i sznura! >D
Zgrzyt napisał:Zawsze zostaje tygodniowy zjazd ^^ którego terminy i założenia trzeba ustalić
To piszcie jak coś ustalicie Chociaż lepszy byłby zjazd jedno(dwu)dniowy po prostu w Kato ^^ (chociaż już takie byłyxD)
Zawsze można ustalić 3 dniowy zlot... ba na 3 dniowy nawet łatwiej było by mi zdobyć chatkę i wolne.
Tylko czy chciałoby się wam jechać w góry na 3 dni?
Śmiesznie będzie, jak 6 czerwca wam się spieprzy pogoda, będzie lać i temp. 10 stopni