Nie jesteś zalogowany.
Hm... morzę wpadnę ale jakbyście mogli ustalić termin z wyprzedzeniem tak ok 2 tyg no cóż trzeba wsiąść wolny dzień w pracy
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Powiedz alkohol.. i od razu lista chętnych się wydłuża.... xD tylko ze same męskie (może większość) moczy mordy >_> [ na tygodniowy zjazd trzeba więcej dziewczyn załatwić ^^, bo niema nic gorszego na drugi dzień gdy skacowany widzisz te zblazowane nieogolone mordy xD]
>.< mówcie co chcecie alkoholu dzieciom, posiadaczom żółtych papierów i Niemcom nie damy!
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-05-25 22:44:56)
Shizune zabiore cię jak będę jechać dasz adres i wpadne po ciebie więc jedziesz xD
Aleście tu naspamowali. Czyli co 6 czerwca DG jakieś jezioro?
Aria rozważa przyjazd też ^^ jeszcze ją na mówię xD będzie sporo luda \(^_^)/
~Tehanu super że chcesz się pojawić xD
Jak najbardziej Bądź! Już nie możesz się wykręcić! Masz być xD
Ja polecam jednak DG bo tam na "Parkingu" nie będziecie pić!
Jak wolicie, można się spotkać w centrum i stamtąd was poinstruować albo fonami dać wam znać jak dojechać.
Najłatwiej będzie tym co autobusem będą, 140 jedzie na Pogorię 1 i chyba 175...
Ale Zumi.pl fajne jest i dacie radę kierowcy.
~Shizune nie rób mi tego, musisz być!
PS:
Tutla weź swoją uroczą psiapsiółę, a jeśli chodzi o gg. to takie bardziej przyjazne niż prywatne...
Niczego dużego nie obiecałam xD
Więc wybór 6 albo wcale! Więc jak? Tak czy Nie... lepiej odp bo się zdenerwuję.
Ostatnio edytowany przez tygrysica2000 (2009-05-25 23:33:01)
Ach życie płynie, a anime leci
to niech bedzie ten 6-ty i tak nic innego narazie nie wymysle...
Zgrzyt, meskie spotkania tez mają swój urok ! bez skojazen . Ale fakt faktem - wole jak jest płeć piekna
Ja się tam na to piszę , kazdy powód jest dobry by się napić z masterem zgrzytem i poznać jakieś ładne panie , jak będzie podany ostateczny termin, miejsce oraz uzbieram trochę gotówki - wpadam.
To tego to mogę się z tobą zabrać rozumiem :>
W końcu wypadałoby zapomnieć o wszystkich starych dziejach i wpadkach, zakopując przy tym w kulturalny sposób, że się tak wyrażę 'topór wojenny' xD
~Ichii zreflektowałbyś na małe co nie co jak pamiętne 'rozgrzewkowe zimowe pantsu party'
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-05-25 23:59:42)
Jak by Kira pyskował/drapał/gryzł dzwoń do mnie xD mam swe sposoby ^^
BTW. to impra jak długa będzie? 12h ? xD
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-05-26 00:08:20)
Shizune zabiore cię jak będę jechać dasz adres i wpadne po ciebie więc jedziesz xD
no, no cóż za propozycja ;-) no ok to ja walczę o wolne a najlepiej 2 dni wolnego bo chyba wcześnie nie będziemy wracać, co?
Tutla to się jeszcze zgadamy bo chyba nie będziesz przyjeżdżać po mnie pod sam dom ;-) jakoś znajdziemy miejsce pośrednie bo z Gliwic to raczej do Piekar po drodze nie masz.
Więc :
6 czerwiec 2009 Spotkanie Ansi ze Śląska sądzę że może coś około 12.00, 15.00
Spotykamy się na od razu na miejscu xD. Jakby co to zadzwonicie i my wam pomożemy xD
Ale nr jeszcze nie podaje bo nie wiem co o tym sądzicie.
Pozdrawiam
godzinny tak wczesne jak 12.00 odpada.. za gorąco >.> nie mam zamiaru umierać dodatkowo picie w taki popołudniowy żar to samobójstwo X_X
godzinny tak wczesne jak 12.00 odpada.. za gorąco >.> nie mam zamiaru umierać dodatkowo picie w taki popołudniowy żar to samobójstwo X_X
a kto powiedział, że musisz się dobierać do alkoholu na samym początku chyba przez parę godzin możesz się powstrzymać?
no jak by było jeziorko co se można popływać to najpierw można se popływać później w miedzy czasie zacząć robić grilla czy ognisko a potem jak sie przestanie pluskać to zacząć pić
bo pływanie w stanie upojenia alkoholowego to tez może być samobójstwo a szczególnie jak okaże sie ze ktoś ma słabszą głowę
~Krzyżu gdzie mieszkasz? Może ktoś stamtąd jedzie i Cię weźmie...
~Zgrzyt lepiej zacząć jak będzie jeszcze słoneczko czyli gdzieś tak jak podałam.
Ale jeśli ktoś nie wie co znaczy całodniowy wypad to może oczywiście przyjść dużo później.
Np
Impra zacznie się o 13.00, a ktoś zawita dopiero o 16.00
Ja nie bronię xD
Dobra... Ile osób idzie proszę o zaklepanie, bym wiedziała jakie informacje przekazać Dawidowi.
Kto idzie niech pod spodem napisze, Sporo luda będzie.
A więc tak. Ja + Marta (kuzynka), Shizune, Dareios, Zgrzyt jak dobrze piszę jadą ze mną autem. Czyli samochód jest full. 5 osób.
SOSNOWIEC!!!!!!!!! gadać czy bedziecie sajdak barti crowboy i kolezanki wasze. ??
Kto grila weźmie albo grile bo jeden mało? I gdzie nocleg bedzie ? :D:D:D
12h to zapuźno odpada. Według mnie to 10,00 by była dobra. to nie jest spotkanie silesia. Tylko wypad nad jeziorem w plenerze. impreza conajmniej 24h tak jak wakacje zeszloroczne u mnie.
Czyli 6 czerwca sobota godzina 10? czy jednak południe 12? bo puxniej nie ma co to troszku puxnawo bedzie.
na grila oprócz kiełbasy ja bede brał kurczas skrzydełka i pałki z udek w panierce juz przygotowane. zajebiste sa xD. Sądze ze ludzie co jada ze mna raczej towar wspolnymi silami kupimy po drodze wiec zaopatrzenie zrobimy i kazdy tak niech porobi. w takich grupach jak sie spotykacie i zbieracie to kupcie prowiant.
Co dalej alkohol. Nie przeginamy to nie libacja. po kilka browarów na łep i moze jakas woda do drinów.
Jak zalegne spie z toba Ada xD
No to tyle z mojego kazania dajcie jeszcze namiary dokładne do GPS mi i gitara
eh... jak na złość 6-tego i 7-ego pracuje hm... spróbuje coś z tym zrobić ale nie wiem czy dam radę...
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Haha, Zgrzyt, kaj Ty mnie na oczy widziałeś? xD
łał, widzę, że już praktycznie wszystko ustalone miałam dobre chęci jechać, ale nie zapowiada się na to, żebym po przyjeździe z Poznania w przyszłym tyg. miała jakąś kasę xDD a w dodatku 6 i 7 w pracy będę u.u' no cóż... szkoda, może następnym razem, w każdym razie, miłej zabawy
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2009-05-26 20:56:17)
Czyli gril? Ja planowałam ognisko więc grila nie mam, ale skądś się skombinuje xD
Niech będzie 10.00 skoro Tutla tak piszę.
Wziąć: Jedzenie, kostium, alkohol, kto może to gril, a tam sklep jest tylko jeden i to taki dziadowski więc kasy nie trzeba xD
Pozdrawiam
Czyli 8 osóbek i może moja kumpela wpadnie na 2 godziny...
Tutla a z tym spaniem jak bierzesz namiot to zgoda xD
Czyli 8 osóbek i może moja kumpela wpadnie na 2 godziny...
kolejne dziecko xP
Haha, Zgrzyt, kaj Ty mnie na oczy widziałeś? xD
łał, widzę, że już praktycznie wszystko ustalone miałam dobre chęci jechać, ale nie zapowiada się na to, żebym po przyjeździe z Poznania w przyszłym tyg. miała jakąś kasę xDD a w dodatku 6 i 7 w pracy będę u.u' no cóż... szkoda, może następnym razem, w każdym razie, miłej zabawy
Nieeeeeeeeeeeeeee! masz być >.> każe Kirze cie porwać i zaprowadzić do pociągu xD
A widziałem cie... może konwent może znam taką jedną co zna ciebie xD