Nie jesteś zalogowany.
ale potrzebuje Subedit do robienia napisów
Skorzystaj z Subtitle Workshop, albo Aegisub, osobiście polecam ten pierwszy, Aegisub imo jest lepszy, gdy masz już gotowe napisy i dodajesz jakieś efekty do nich, ale zależy jak kto lubi.
Sube-Edit nawala z jednego powodu, a nim jest WMP 11, pewien z filtrów gryzie się z sub-editem przez co nie działa
Ale to chyba tylko na w7 nie wiem jak na viscie
EDit.
Odinstaluj wszystkie kodeki, programy do filmów itp. wyczyść rejestr, zainstaluj kodeki, zainstaluj programy. I powinno śmigać Innej możliwości nie ma.
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2009-05-14 23:21:58)
już to zrobiłem odinstalowałem cały program i wszystkie kodeki wyczyściłem rejestr i zainstalowałem nowe kodeki i program i tak dupa. Nie lubi mnie i uwziął się na mnie :/
Sprawdzałeś z starszymi wersjami? Lub ściągnij inną wersję instalacyjną, bo są 3 (Wersja instalacyjna z kodekami/Wersja instalacyjna/Archiwum ZIP). A może konto systemowe XP ma ograniczone prawa i subedit nie radzi sobie z tym?
To polecam wyjść z komputerem na balkon, chwilę z nim "porozmawiać", sprawdzić czy działa, jak nie zadziała to doprawiasz papierowe skrzydła do komputera i siup z balkonu ^^ Rzecz jasna komputer, nie ty
Sube-Edit nawala z jednego powodu, a nim jest WMP 11, pewien z filtrów gryzie się z sub-editem przez co nie działa
Ale to chyba tylko na w7 nie wiem jak na viscie
Na W7 jest WMP12.
To polecam wyjść z komputerem na balkon, chwilę z nim "porozmawiać", sprawdzić czy działa, jak nie zadziała to doprawiasz papierowe skrzydła do komputera i siup z balkonu ^^ Rzecz jasna komputer, nie ty
Do Balconu jeszcze trochę czasu zostało
A SEP - sprawdź czy działa ci tak samo ustawieniami spod rejestru jak i spod pliku ini (typowe portable). Jak nie masz, proszę mój SEP - LINK
Jak nie zadziała to stwórz nowe konto w Windowsie i tam spróbuj uruchomić. Możesz także spróbować uruchomić w piaskownicy (Sandbox).
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2009-05-16 03:16:08)