Nie jesteś zalogowany.
Ja już mogę grać. Na hamachi dołączyć wystarczy do sieci - animesub | pass: ansi
Dzisiaj do ok. 17 i potem po 19 mogę grać, jak coś to się pisać na gadulca (7442015) ;p.
Gome za posta pod postem ale no... odświeżyć trza.
Dziś dzięki MisQLowi udało mi się pokonać czarny ekran w Wormach, tak więc jakby co, można by ugadać się na jakąś partyjkę. Ktoś chętny oprócz mnie i M?
"Skazany na zajebistość"
Oczywiście ja.
Godzinkę proponuję 20.00 jutro.
"Skazany na zajebistość"
Świetnie. Będę już po wszystkich maturach.
Muszę tylko uważać, żeby się nie spóźnić (tak jak ostatnim razem ).
A kiedy, K?
BTW: Jak ktoś potrzebuje mojego GG, zapraszam na PW
"Skazany na zajebistość"
Sorry że się wcinam.. Nie jestem zwolennikem 'Wormsów', ale moge wam polecić inną gierke Rts 'Trash'. Opis gierki:
Jesli bedzie zainteresowanie... (30MB)
Zjadacz, ja bym mógł zagrać dzisiaj o 20, chyba, że coś mi niespodziewanie wyskoczy, ale wątpię. Jak się uporałeś z tym czarnym ekranem? Bo ja jak dam rozdzielczość większą niż 800x600 to też mam zawsze coś nie tak z obrazem... Nawet na 800 często się zdarza, że mi ekran kolory straci, a tak się grać nie da. Jak coś to się na gg zgadamy, zaraz PW wysyłam : ).
Ja dzisiaj rady nie dam, ale jutro to co innego ;p.
Tzn, teraz mogę grać, ale o 20 to już raczej nie.
Ostatnio edytowany przez MisQL (2009-05-12 16:23:29)
Wybaczcie towarzysze, ale ja dzisiaj też się nie stawię. Zdałem ostatnią maturę i trzeba to opić.
A ja jednak mogę grać ;p.
Na hamaku animesub | ansi
A mi cholera coś wyskoczyło znów i musiałem opuścić sesję. Zgada się jeszcze kiedyś. Może w weekend? Chociaż nie. Wyjazd mam 500 km od domu, więc też sobie nie pogram. To ja na razie chyba odpadam, chyba, że w piątek dajmy jakiś od 12 do 15 można by było zacząć. Ktoś chętny?
To ja na razie chyba odpadam, chyba, że w piątek dajmy jakiś od 12 do 15 można by było zacząć. Ktoś chętny?
Uczelnia, odpadam.
"Skazany na zajebistość"