Nie jesteś zalogowany.
Patrz 2 posty wyżej...
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
Dwa posty wyżej ma to samo pytanie, a post wcześniej masz odpowiedź.
Ubiegł mnie.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2009-05-08 23:39:06)
Code Geass ma inny klimat. Chodzi mi bardziej o coś podobnego do Monster, Higurashi.
Szukam anime podobnego do K-on, chodzi mi o wzgląd na muzyke
Yelonas, może Gantz lub Hellsing
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
Własnie skończyłem ogladac " Air Gear " ( podobno ma wyjśc 2 sezon ) ale do tego czasu poszukuje anime w tych klimatach ( najlepiej sportowe i sztuki walki , moze byc z elementami humorystycznymi ) wymienie iz z podobnych ogladałem już , Kenichi , Ranma 1/2 , Tenjou Tenge, Hajime no Ippo. Jeżeli ktoś zna anime w tych klimatach będe wdzięczny za odpowiedz !!!
I’m not afraid of tomorrow, I’m only scared of myself
Ikkitousen polecam.
Dzieki ! Chociaz po zobaczeniu trailera przeraza mnie ten caly fanserwis
I’m not afraid of tomorrow, I’m only scared of myself
Witam
Poszukuje Anime podobnego do Spice And Wolf A dokładniej chodzi mi o animalityczne postacie. Polećcie mi jakieś bo szukać na własną rękę to szmat czasu potrzebny z góry dzięki.
Pozdrawiam
Ps. Już oglądałem
Claymore
Inuyasha
Utawarerumono
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2009-05-14 14:22:25)
Pierwsze co się kojarzy to Wolf's Rain.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Wolf's Rain już widziałem ale to nie dokładnie to co chciałem.
to może fruit basket ?
W Macademi Wasshoi jest motyw animalitycznych postaci, nawet dosyć rozwinięty Ale jest to raczej parodia, także nie wiem czy Ci podejdzie...
Dzięki za listę zjadacz i wam wszystkim także
Siemka !! Humor postaci i tez kreska w stylu np. GTO i Air Gear.. znacie cos podobnego ?
Coś w stylu Honey & Clover?
Siemka !! Humor postaci i tez kreska w stylu np. GTO i Air Gear.. znacie cos podobnego ?
Gto? midori no hibi jakby mlody onizuka tak to nie wiem
Podobne do GTO: Golden Boy - zbliżony humor, Gokusen - babska wersja Onizuki, Ping Pong Club
Do GTO i do Air Gear: Slam Dunk, History's Strongest Disciple Kenichi
Coś w stylu Honey & Clover?
Nodame Cantabile, Bokura ga Ita, Higashi no Eden,
5 Centimeters per Second, ef - a tale of memories. (melodies też), Clannad, Kanon