Nie jesteś zalogowany.
ja bym sie zabrał w koniec marca poczatek kwietnia
tylko zeby ktos chciał jechac w tym terminie
marcin2 ty leciałes samolotem z warszawy
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2009-05-03 17:19:01)
Z Paryża.
a do paryza czy w paryzu mieszkasz
Ja jak wszystko pójdzie po mojej myśli to planuje po przyszłorocznej maturze się wybrać na dłużej, ale co będzie, zobaczymy ;p.
a do paryza czy w paryzu mieszkasz
Z Hannover. Potem miałem przesiadkę w Paryżu. Bilet obejmował całość w obie strony.
ja bym sie zabrał w koniec marca poczatek kwietnia
tylko zeby ktos chciał jechac w tym terminie
no to wstepnie ja i jak widze marcin2 tez, a mysle 3 osoby to akurat, a jak ktos wiecej sie zglosi to tym lepiej
Prince Vegeta jak przeglondałem twój blog to widziałem filmik jak spałes w kapsułkach jak tam da sie wyspać
moim zdaniem najlepiej jest jechac 4 osoby
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2009-05-03 21:20:53)
ale i tak mysle, ze jeszcze za wczensiej sie deklarowac - to w koncu caly rok i wszystko sie moze pozmieniac w zyciu...
ale i tak mysle, ze jeszcze za wczensiej sie deklarowac - to w koncu caly rok i wszystko sie moze pozmieniac w zyciu...
za wcześnie?! według mnie to przynajmniej z rocznym wyprzedzeniem powinno sie zgłaszać do takiej grupowej wycieczki. Przede wszystkim rezerwacja samych biletów wymaga paromiesięcznego wyprzedzenia, a tu przydało by sie jeszcze spotkać pogadać, pomyśleć nad kosztami i celami. Tak więc nie licz na to, że powiesz w marcu za rok, że chcesz jechać np w maju i będzie wszystko pozałatwiane to nie kolonie
czy jak ktos bedzie jechał czy mu odpowiadaja takie termin 27.03.2010(sobota)-18.04.2010(niedziela) to sa wstepne terminy w zaleznosci od kosztów biletu lotniczego i wiem napewno ze bede leciał z warszawy nie z gdanska
jak pieniądz dopisze i czas to w przyszłym roku... może... ale nie sam bo mój angielski... kiepskawy, japoński null :/
Ha! to teraz mogę to śmiało napisać
Nie ma co się przejmować angielskim, bo ja maturę z angola oblałem ;P (wiem, porażka xD ) a jakoś sobie dałem rade i wróciłem.
Na początku jak podawali rozwiązania na stronie, to na każdej stronie jest co innego, ale teraz są oficjalnie (z całą treścią zadania), i już wiem, że jest "kuku"
No nic, może za rok z Japońskiego będę pisał poprawkę
EDIT:
Prince Vegeta jak przeglondałem twój blog to widziałem filmik jak spałes w kapsułkach jak tam da sie wyspać
moim zdaniem najlepiej jest jechac 4 osoby
Da się wyspać
Wydają się małe, ale są wystarczająco duże żeby się przespać.
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2009-05-05 16:21:13)
Oczami Fana Blog ;]
ja mam zasoba prace w wielkiej brytani bylem tam 9 miesiecy a angielskiego nieznam
A może tak koszta ktoś tej podróży przy bliżyć??? A angielskim znam bardzo dobrze...
Były już podawane. Nie oszczędzając na miejscu około 13K zł na ~6 tygodni
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Były już podawane. Nie oszczędzając na miejscu około 13K zł na ~6 tygodni
Małe sprostowanie, na 6 tygodni, właściwie 7 - 13k to bardzo musiałem oszczędzać (schudłem 8 Kg / lub więcej [ważyłem się dopiero tydzień po powrocie] ), kiedyś napiszę jak bardzo musiałem oszczędzać cenne jeny ;]
Marcin2 nie oszczędzał ;]
Oczami Fana Blog ;]
Ha! to teraz mogę to śmiało napisać
Nie ma co się przejmować angielskim, bo ja maturę z angola oblałem ;P (wiem, porażka xD ) a jakoś sobie dałem rade i wróciłem.
Na początku jak podawali rozwiązania na stronie, to na każdej stronie jest co innego, ale teraz są oficjalnie (z całą treścią zadania), i już wiem, że jest "kuku"
No nic, może za rok z Japońskiego będę pisał poprawkę
Ta matura była... głupia. Znajoma określiła to tak: "Pisemna to tragedia, ustna to będzie już tylko komedia". Ja tam nawet nie będę sprawdzać. Wolę być nieświadomy.
A wracając do tematu, to kiedy najdalej trzeba by było zgłaszać swój udział w takim wyjeździe? Bo nie powiem, chętnie bym pojechał tylko nie wiem jak będę stał z funduszami.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
powiedzmy kiedy chcesz jechac bo ja sie wybieram marzec/kwiecien.
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2009-05-05 21:26:06)
Ja bym chętnie pojechał, pieniążki uzbierać to nie aż taki duży problem. Gorzej załatwić długi urlop w pracy. Podejrzewam, że więcej niż 2tyg. bym nie dostał.
ja prosto z mostu powiem ze biore urlop na trzy tygognie bo do tego czasu bede miał 30 dni urlopu
mysle ze napewno do konca roku, jak nie troche wczesniej (koniec listopada ?)...