Nie jesteś zalogowany.
To jest pierwszy post w tym temacie w którym osoba zakladająca nie napisała by oprócz screna pulpitu konieczne jest dawanie także tapetki ze screnu.
Temat "Screny pulpitu (i tapety)" brzmiąc w ten sposób, że "i tapety" są w nawiasie mówi o tym że tapety są niekonieczną sprawą, choć można zarzucić także i tapetę. Zacytuj tą zasadę która wymieniłeś, jeżeli jest inaczej niż piszę
"Nowa zasada tego działu: proszę zamieszczać screeny pulpitu i samą tapetę. Za niedostosowanie się nie grozi odpowiedzialność karna, ale myślę, że takie rozwiązanie wyjdzie wszystkim na zdrowie".
-by Freeman
A tutaj post.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2009-04-25 20:17:17)
XAniela napisał:To jest pierwszy post w tym temacie w którym osoba zakladająca nie napisała by oprócz screna pulpitu konieczne jest dawanie także tapetki ze screnu.
Temat "Screny pulpitu (i tapety)" brzmiąc w ten sposób, że "i tapety" są w nawiasie mówi o tym że tapety są niekonieczną sprawą, choć można zarzucić także i tapetę. Zacytuj tą zasadę która wymieniłeś, jeżeli jest inaczej niż piszę"Nowa zasada tego działu: proszę zamieszczać screeny pulpitu i samą tapetę. Za niedostosowanie się nie grozi odpowiedzialność karna, ale myślę, że takie rozwiązanie wyjdzie wszystkim na zdrowie".
-by FreemanA tutaj post.
Heh, no to sorki, ale nei możecie mieć pretensji do tego że ktoś się nei dopatrzy tej zasady jak post z nią jest na samym środeczku tematu na stronie 39 Oo A tym bardziej nowi co przeciez nie będą oglądać każdej strony z 68 stron xD Jakby ta zasada była przez modów wpisana w pierwszy post to ok, ale jak jest na 39 stronie to... nie czuję się winna że o niej nie wiedziałam - jak wielu innych użytkowników nie dostsoujących się do niej xD
Krzyżu napisał:XAniela napisał:To jest pierwszy post w tym temacie w którym osoba zakladająca nie napisała by oprócz screna pulpitu konieczne jest dawanie także tapetki ze screnu.
Temat "Screny pulpitu (i tapety)" brzmiąc w ten sposób, że "i tapety" są w nawiasie mówi o tym że tapety są niekonieczną sprawą, choć można zarzucić także i tapetę. Zacytuj tą zasadę która wymieniłeś, jeżeli jest inaczej niż piszę"Nowa zasada tego działu: proszę zamieszczać screeny pulpitu i samą tapetę. Za niedostosowanie się nie grozi odpowiedzialność karna, ale myślę, że takie rozwiązanie wyjdzie wszystkim na zdrowie".
-by FreemanA tutaj post.
Heh, no to sorki, ale nei możecie mieć pretensji do tego że ktoś się nei dopatrzy tej zasady jak post z nią jest na samym środeczku tematu na stronie 39 Oo A tym bardziej nowi co przeciez nie będą oglądać każdej strony z 68 stron xD Jakby ta zasada była przez modów wpisana w pierwszy post to ok, ale jak jest na 39 stronie to... nie czuję się winna że o niej nie wiedziałam - jak wielu innych użytkowników nie dostsoujących się do niej xD
wiec jak juz zapoznalas sie z ta zasada to czy mogl bym cie prosic o te tapetki
Ostatnio edytowany przez wizard2000 (2009-04-26 01:55:47)
m_jay masz więcej tapet w tym stylu? albo chociaż tą w większej rozdziałce?
Tapetka w 2000x1600 - chyba dostatecznie duża xD Tutaj więcej z Mio Konachan
Wszyscy ale wystarczy, że z linku usuniesz .th
Saeroth napisał:skam123 napisał:daj link do pobrania
Do pobrania czego ? Ubuntu ? GNOMA ? KDE ? czy tapety ?
Tapety
Ja również byłbym wdzięczny za podanie czystej tapety. Mam jedną znajomą, która BARDZO MOCNO mnie ucałuje za taką tapetkę