Nie jesteś zalogowany.
dorwalem complete 'a od S-S wszystko fajnie dopoki nie dotarlem do 15 epa. Wszystkie odtwarzacze poza MPC nie czytaja pliku wyskakuje blad (brak kodekow, blad pliku, etc.), a sam MPC po wlaczeniu full screena odtwarza tylko dzwiek. Kodeki sprawdzalem, pliki poprawnie sciagniete. W gspot niczym sie nie roznia od wczesniejszych epow: kodeki, format ten sam
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-04-18 19:51:38)
Bo MPC ma specjalną blokadę. Łączy się z najbliższym oddziałem Empiku i sprawdza, czy odtwarzany odcinek to pirat. Sorry, Winnetou, goł tu Empik.
Ta seria jest tak dobra, że aż szkoda ją oglądać w innej jakości jak oryginalnej DVD
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Bo MPC ma specjalną blokadę. Łączy się z najbliższym oddziałem Empiku i sprawdza, czy odtwarzany odcinek to pirat. Sorry, Winnetou, goł tu Empik.
sorry antywinnetou ale ja sie nie pytam o Twoje antypirackie podejscie tylko przedstawilem moj problem ;] powiedzmy, ze mam legalnego Ergo Proxy ale plyta ulegla uszkodzeniu wiec zaopatrzylem sie w kopie zapasowa. a teraz jak ktos wie w czym problem i pomoze z gory dzieki ;]
Pewnie plik jest uszkodzony, i masz 2 rozwiązania:
1. Kupić (jeśli się da).
2. Pobrać jeszcze raz.
Skoro odtwarza tylko dzwięk to nie jest ok. Sprawdz poprawnosc plikow na jakims torrencie
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
na fullscreenie jest tylko dzwiek xD w oknie jest w porzadku ;] a pliki byly sprawdzane i zadnych bledow wszystko w pelni pobrane. No nic plytke i tak mialem zamiar kupic ale zastanawia mnie co jest nie tak
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-04-18 22:38:23)
No niestety mimo że jestem zatwardziałym piratem muszę zgodzić sie z innymi. Oglądać Ergo Proxy od S-S to przestępstwo. Albo zaopatrz się w dobry DVDrip albo kup oryginał. Ja na chwile obecna proponuje zamoknąć temat lub go usunąć, jako iż seria w naszym kraju jest wydana na DVD.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-04-19 00:29:34)