Nie jesteś zalogowany.
MyBrute.com (link z refem) doskonała gierka MMO Fighting. Pięknie wykonana pod względem graficznym jak i nie musisz zarywać nocek bo gierka praktycznie sama dopiera Ci atrybuty na prawdę warto! Polecam
Na temat gierki proszę wypowiadać się niżej
Już był tu taki temat. Część forumowiczów postulowała o bana dla założyciela z tego co pamiętam.
Ostatnio edytowany przez Aurius (2009-04-16 12:59:59)
Scamer...wynocha!
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
jak Patrze na twój post SethZero to mi się płakać chce. Jak Starożytni rzymianie na igrzyskach bezmyślnie proszący o egzekucje. Wyraźnie napisałem, że link jest z refem i wyświetla się adres bez refa... Skoro opisuję i podaję fajna gierkę to mam prawo nadać swojego refa. Tym bardziej, że uprzedziłem. A jeżeli był już taki temat to przepraszam.
Ostatnio edytowany przez blackmalder (2009-04-16 13:37:30)
"Starożytni rzymianie" - wydaje mi się, że z rozpędu zamieniłeś chyba dużą literę z małą, ale mniejsza z tym. Forum i ostracyzm też wymyślili starożytni (tyle, że Grecy) a także demokrację. Każdy ma prawo do swojej wypowiedzi, chyba że zabraniają określonych form wypowiedzi dane reguły. Na ANSI się nie spamuje. A twój temat niestety brzmi jak spam (z reklamą). Jakbyś inaczej tytuł tematu sformułował i treść posta, może nikt by się nie doczepił. A tak brzmi to jak klasyczny spam typu: "Enlarge your...".
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
gra tak naprade jest kiepska, gracz wybiera tylko wygląda postaci i jej imię reszta dzieje się automatycznie. Gracz jedyne co może robić to wybierać przeciwników i oglądać walkę.
Tak, może zapisywać się również na Turnieje i ograniczyć dzienną ilość walk w końcu to gra MMO dla ludzi, którzy nie mają dużo czasu na gierki czy też nie siedzą długo przy komputerze.
Tak, może zapisywać się również na Turnieje i ograniczyć dzienną ilość walk w końcu to gra MMO dla ludzi, którzy nie mają dużo czasu na gierki czy też nie siedzą długo przy komputerze.
Stary już wole się pobawić kliklakami niż grać w to denne coś . A jezeli ktoś nie siedzi długo przy komputerze to na 100% niebedzie marnował czas na to .
Ta gra rozwija ciało i umysł, grajcie dzieci Kaczyński poleca!
Ostatnio edytowany przez SethZero (2009-04-16 18:21:29)
Nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku.
Nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow.
Jeżeli jesteś takim no life i masz czas naparzać w ogame(nie żebym miał coś do tej gry) to mnie to nie rusza... Gra jest ciekawa i różni się od innych ponieważ głównym atutem jest szczęście... Jeżeli Ci się nie podoba, trudno każdy ma inny gust. Ale nie śmieć mi w tym temacie.