Nie jesteś zalogowany.
No chyba, że zrobimy w Wawie wielki strajk Otaku, przed Pałacem Prezydenckim.
Myślę, że poparcie pierwszej damy już mamy...
~Aurius, lol. Skąd masz tą fote?:) Przeróbka czy z prawdziwego zdarzenia?
~Aurius, lol. Skąd masz tą fote?:) Przeróbka czy z prawdziwego zdarzenia?
Eee... Kiedy wyszedłeś ze swojej pustelni? Wizyta prezydenta i małżonki w Japonii - mówi ci to coś?
~Sir_Ace, nie
Ona chyba myśli, że jest ładna xDDD
Aurius, omal nie spadłam z krzesła gdy zobaczyłam to zdjęcie
Kiedy robimy strajk?
KieR - para prezydencka odwiedziła w grudniu zeszłego roku Japonię. Dla zainteresowanych:
Japońska sesja Marii Kaczyńskiej
Czuję się bardzo po japońsku.
Żałuję tylko, że pani Maria nie założyła mundurka szkolnego.
Żałuję tylko, że pani Maria nie założyła mundurka szkolnego.
To już śmieszne nie jest .
A Japończycy samą m&a się nie uratują, owszem, na pewno bardzo im to pomoże, ale stanowczo za mało. Muszą ruszyć wszystkie możliwe gałęzie gospodarki i otworzyć je na świat, nie samym m&a człowiek żyje.
KieR - para prezydencka odwiedziła w grudniu zeszłego roku Japonię. Dla zainteresowanych:
Japońska sesja Marii Kaczyńskiej
Czuję się bardzo po japońsku.Żałuję tylko, że pani Maria nie założyła mundurka szkolnego.
to przecierz profanacja jest ;| ja sie nie dziwie, że oni tam kryzys teraz mają...
Pani prezydentowa jest naprawde spoko z charakteru wiec prosze sie nie czepiać ! Inna sprawa, ze nie jest ideałem urody i ma męża buraka...ale nie oceniajmy tak płytko...
Co do meritum - kasa to niebagatelna jak wspomina artykuł wzrost obrotów z 2 do 18% to az 9 razy wiecej !....niby ma to dac miliardy dolarów....jasne, ze nie bedzie to przodująca gałąź gospodarki, bo to niemozliwe, aby popkultura takowym była, ale jednak byłoby to juz odczuwalne...
a dzisiaj na takie artykuły natrafiłem (choc to nie o m&a a ogolnie o gospodarce):
http://www.hotmoney.pl/article/7251/1/j … yjazd.html
http://www.hotmoney.pl/artykul/7345/1/j … zysem.html