Nie jesteś zalogowany.
Zgrzyt panikujesz ;x, jak się postarało atrakcje się znalazły, co do narzekania, to na konkrusy muzyczne narzekać będę tutaj najbardziej, bo naruto bleach bleach natruto ;x troche bardziej się trzeba bylo postarać. Co do yuri, to fakt, organizator troche spalił i zamiast prowadzić zabawę poszedł bardziej w zaspokajanie fantazji ) No, dobrze że tyłek koniego znalazł się we wlasciwym momencie na własciwym miejscu ^_^
>.> czemu nie wspomniałeś na konie ze w nicku masz n00b'owate PL? ^^, i że na ansi nie jesteś nawet od roku ?
Zgrzyt, "ranisz jego serce", dlatego "to się źle skończy dla twojej dupy", "jeśli wiesz, co mam na myśli". xD nie gadaj tylko, że na tym też spałeś bo ja już nie pamiętam, wiem tylko, że jakaś Chi z przodu na mnie warczała ^^
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
a i następnym razem muszę wprowadzić opłatę za zagrzewanie śpiwora bo noce zimne xD I ta o mój tyłek się nie martw to nie ja spałem w pięciu luda na małej kanapie ^^,
dlatego ja w ciepełku na schodach kimałem xD
to nie ja spałem w pięciu luda na małej kanapie ^^,
Pięciu? Ja sądziłem, że na tej kanapie byłem tylko ja, Nino i Cień. XD
Zgrzyt, ty nie marudz na kanape, bo wam chociaz cieplo razem bylo
To Zgrzyt też był na tym "wyrku"?
ja sie musialam do kaloryfera wtulic, a i tak bylo mi zimno xD
Tjaaa... Iss i jej grzejnikowe fetysze. ;p
Widać, że ten grzejnik Cię nie polubił i nie dawał odpowiedniej ilości ciepła. ;p
Trzeba było dać coś więcej od siebie, może by w końcu zaczął grzać.
War... War never changes.
Zgrzyt, bo Cobra bylo zajete -.- toż mowilem ze anime ogladam od 1,5 roku wiec ciezko zebym na ansi siedzial dluzej ;x.... Kappu sobie nie pochlebiaj, chi warczala na mnie ^_^
Zgrzyt, bo Cobra bylo zajete -.- toż mowilem ze anime ogladam od 1,5 roku wiec ciezko zebym na ansi siedzial dluzej ;x.... Kappu sobie nie pochlebiaj, chi warczala na mnie ^_^
stałeś za mną więc możesz sobie tak to tłumaczyć, aczkolwiek fakty są faktami xD
a miałem się spytać znaleźli tego szczura? i robił toś fote tej przerobionej korony co ktoś domalował jej penisa ? xD a wiecie że w Katowicach jest Sex Shop Roberta Kubicy?
BTW. i kto zostawił na konie obsrany kibel? bo to się w pale nie mieści by takim brudasem, shitrobem być >.<
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-04-08 00:02:07)
oo bóg zaplać bakura ;x, zgrzyt, mnie bardziej martwi kto zostawil tyle plam na tej kanapie z naszego sleep rooma xDD