Nie jesteś zalogowany.
E, no to będzie jeszcze łatwiej Jak ja się cieszę, że moja kobieta ma bardzo zbliżony gust kinematograficzny i nie muszę oglądać różnych badziewi Tekst ogólny, tancerzy nie oglądałem. Ale plakat to ma rozwalający, lekko ubrana babka i koleś bojowo ubrany z ciężkimi buciorami, aż chciałbym zobaczyć jak depta nimi jej bose stopy xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-03 14:28:42)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ani wieczorna, ani poranna mi nie służy, więc teraz napiszę, oby z w końcu z sensem .
Oczywiście chodziło mi o poniedziałek i środę, a po świętach mi pasuje idealnie (oprócz poniedziałków i śród, rzecz jasna )
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
jeszcze jedno spojrzenie na filmweb i też się okazuje, że żadna godzina mi nie służy. Najwygodniej spojrzeć na każdą cyfrę, która pasuje, 03 to był, ale miesiąc premiery światowej W Polsce DB będzie 17 kwietnia, czyli po świętach. Czyli wychodzimy z założenia, że idziemy , bo już większość będzie mogła
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
a co sie tyczy spotkania z Cieslakiem, to ustawiamy sie na 19 pod rotunda, kto bedzie, to bedzie, a kto nie, to nie Jeszcze nie wymyslilem gdzie pojdziemy, ale mam na to jeszcze kilka dni
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Kto się zna na pastowaniu radiatora i chce poratować jutro Tandem? Wynagrodzenie za fatygę do uzgodnienia Pastę i czyścik załatwię w sklepie. Jeśli się nikt nie zgłosi, to będzie lipa, sam wolałbym się za to nie brać xD Najlepiej zgłaszać się telefonicznie, bo net komórkowy mam do bani.
A co konkretnie trzeba wypastować? W razie czego służę pomocą, mogę nawet wpaść z własnym 'sprzętem'
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
bierzesz kartę płatniczą wyskrobujesz starą pastę nakladasz nową i gotowe - co w tym trudnego ?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
tak samo trudne jak wszystko co sie robi 1 raz[:D] i nie ma sie o tym zielonego pojecia czyt. nagle rece robia sie niezdarne i takie tam.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-04-05 23:07:13)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
tak samo trudne jak wszystko co sie robi 1 raz[:D] i nie ma sie o tym zielonego pojecia czyt. nagle rece robia sie niezdarne i takie tam.
Ale pierwszy raz pamieta sie do konca zycia b
Najlepiej zgłaszać się telefonicznie, bo net komórkowy mam do bani.
Ja mam tego orange z modemem opion icon225 i smiga ze az miło od 120 do 300kb/s, szkoda tylko ze limity nie sa duże, i niestety z p2p nic nie ściągniesz bo max prędkość to 8kb/s. No ale u was to nie wiem czy 3g łapało...
No dobra, przespałem się z tym i postanowiłem sam zawalczyć xD Jeśli coś spartolę, to się do Ciebie odezwę, Hiro
To widzimy się ekipą w czwartek, panie i panowie. Rutek, rezerwuj czas, bo Issina przyjedzie
Nie macie przypadkiem socketa A? Bo w nim łatwo można uszkodzić procesor, zdejmując radiator. Trzeba podnosić prosto, ma takie 2 blaszki, które go przytrzymują. Potem przemyć spirytusem i nałożyć pastę.
Ale po co zmieniacie cały radiator? Można sam wentylatorek (4 śrubki). A czyścić z kurzu sprężonym powietrzem lub ostatecznie nawet szczoteczką do zębów.
Nas niestety tym razem nie będzie. Już w środę wyruszamy hen, hen na północ kraju.
Wąski na którą godzinę i z kim idziesz dziś do kina? Pytam, bo przy pewnych okolicznościach, miałbym dla ciebie niemoralną propozycję .
na 19.10 przyjacielem, a co?
To lipa. Chciałem ci Bubę podrzucić, bo mi zrzędzi ciągle nad głową, a tak bym miał to odfajkowane . Jednak ma dziś pracę do 20 więc odpada...
Chciales podrzucic bo zrzedzi na co? Bo mam rozne pomysly
Na wyjście do kina, i do tego dokładnie na ten sam film. Jednak jak już wspominałem z pracy wychodzi dopiero o 20, więc odpada.
kurde niby odświeżałem str. a nie dość, że mnie wylogowało to jeszcze twojego posta nie widziałem:(
Odswiezam temat odnosnie czwartkowego spotkania. Kto chetny, zeby poznac Cieslaka? Umawiamy sie o 19, gdzie? zalezy od miejsca gdzie bedziemy chcieli pojsc pozniej. Ja niestety bede dopiero w okolicach 21:( chyba, ze mi sie w robocie uda zamienic, w co watpie Wiec mam nadzieje, ze wytrzymacie do tego czasu
a co sie tyczy spotkania z Cieslakiem, to ustawiamy sie na 19 pod rotunda, kto bedzie, to bedzie, a kto nie, to nie Jeszcze nie wymyslilem gdzie pojdziemy, ale mam na to jeszcze kilka dni
Czy to znaczy, że to jest nieaktualne, czy masz krótką pamięć? My byśmy się pisali, ale skąd będziemy wiedzieć, że to Cieślak? No chyba że będzie miał wyjątkowo zagubione spojrzenie
Oj, kręcisz iwaski. To jak złapiemy tego cieślaka? Będzie stał z flaga "czekam na grobowiec" pod tą rotundą? O_o
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tak, albo umówimy się u nas, Cieślak dostanie adres i jak będzie miał szczęście, to trafi
A tak na serio, to mógłby się tu odezwać i coś powiedzieć i przy okazji fotę zarzucić (chyba że się wstydzie ). Naszych akurat jest tu pełno i to w każdym stanie upojenia xD