#1 2008-01-05 20:30:39

UcheJ
Użytkownik

[Małopolska - Podhale i okolice] Fani anime ;P

Założyłem ten temat po to żeby wszyscy [anime & manga] fani mogli się kiedyś spotkać na naszym małym Podhalu albo w większej mieścinie jakim jest stolicą małopolski Kraków. Przez bliższe poznanie się możliwe będą mogły być wymiany anime albo mang w nie dalekiej odległości...

Pozdro all smile)

#2 2009-04-05 16:04:55

MisQL
Użytkownik

Odp: [Małopolska - Podhale i okolice] Fani anime ;P

A tak sobie forum przeglądałem i wpadłem na ten temacik jezor, bo w sumie mamy Warszawskie spotkania, Śląskie, Poznańskie itd.,a  co z nami? jezor Może się tu znajdzie wystarczająco fanów anime co by się spotkać? jezor Mi pasuje wszystko co w pobliżu Krakowa, Tarnów w sumie też nie najgorszy pomysł,  ew. Nowy Sącz, Limanowa jezor (zależnie od il. osób o Limanowej to bym mógł o czymś u mnie pomyśleć jezor, może bym coś wykombinował, co by miejscówka była jezor).
Tak więc teraz tylko zebrać chętnych, pomyśleć na co się nastawiamy i ustalić termin jezor. Mi z góry tylko sobota po świętach i od 25.04-05.01 nie pasuje - wycieczka szkolna.
A co do miejsca to cóż, ja proponuję Kraków (jak dobrze pamiętam w Plazie jest coś a'la fun city jak w Silesii w Katowicach, a czy gdzieś jeszcze to nie wiem xD). Ode mnie byłyby 2 osoby lub więcej, to zależy czy kogoś z kumplem jeszcze przekonamy jezor.

Tak więc dawać propozycję i będziem myśleć xD.

Stopka forum

© Animesub.info 2025