Nie jesteś zalogowany.
to teraz moja kolej żeby coś napisać po długiej przerwie o wspaniałych 18-tych urodzinach Hiki, które przespałam:/ przepraszam za uszczerbki na albumach, które miały miejsce. mam nadzieję, że już więcej tak nie skończę, bo aż mi wstyd...nawet nie wiem o co chodzi z kajdankami:(
a co do tych nakrętek to ja już zbieram w domu wraz z całą rodziną wszystkie plastikowe nakrętki, ale jak ktoś jeszcze nie zaczął zbierać to może zacząć i przy najbliższej okazji albo do Wąskiego albo do mnie się z nimi zgłosić;) chyba że sami macie jakieś znajomości i możecie je komuś innemu podrzucić;)
No i mamy kulturalne spotkanie ansi Donoszę, żeby nie było, że zawsze picie i męskie zabawy Gramy w Mahjonga Zasady uproszczone, ale i tak się chłopcy dobrze bawią. Jedyna kobieta donosi czipsy i piwo;] No cóż... Potem ich ogram w ramach zemsty:)
A tu dowody:
Edit/ Wygrałam!
Warszawiacy przerażeni nieco swobodną atmosferą naszych spotkań mogą się spokojnie zgłaszać na spotkania mahjongowe;]
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2009-03-19 21:45:25)
I stało się tak, jak Hiki groziła, wygrała xD Wyniki dzisiejszego spotkania wyglądają następującego: Hiki - 4 wygrane; Quithe, Hiro - po 3; Wąski - 2; mbell, qwig - 1, koni - wielkie jajo
Chłopaki świetnie dobrali stolik do mahjonga Zdjęcia się przydadzą na plansze do Akagiego. A najważniejsze, że nie poszło ani mililitra wódki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Coz, ostatnio stalo sie swieto i kanal ircowy swojej wlasnej grupy odiwedzil zalozyciel [czyt. Cieslak]. Jak zwykle cos pomarudzil i na koniec wydukal ze 9 kwietnia bedzie w Warszawie. Jakby ktos chcial poznac owego czlowieka, to wstepnie umawiamy sie na jakies piwo, moze dwa, ale nie wiecej, bo biedny Cieslak nastepnego dnia gdzies leci/plynie, nie pamietam gdzie? Miejsce spotkania jeszcze nie znane, ale pewnie gdzie na miescie, zeby nie nadwyrezac goscinnosci H&Q poza tym warto raz na jakis czas wyjsc do pubu i poczuc, ze sie mieszka w stolycy [9zl za piwo ]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Szkoda, że to czwartek, ale wstępnie się piszę, najwyżej wcześniej będę spadał ^^
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
dlugo nie zamierzamy siedziec.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
By co można u nas (nienawidzę przepłacać za lany syf ), tyle że to tuż przed świętami, a wyjeżdżamy na nie na Śląsk. A że muszę załatwić paszport i pity (uwielbiam tę nazwę, za każdym razem śmieszy ), nie wiem, czy już nas nie będzie. Pomyślimy co z tym fantem zrobić i damy znać.
W czwartek Przemek mógłby się pojawić
EDIT down:
Kur... ale sobie pracę wybrałeś ;/ Hm, może jakoś sensowniej wyjdzie na koniec kwietnia/majówkę. Odezwę się do Ciebie później i dowiem, jak będziesz stał z wolnym i spróbujemy coś uzgodnić pod Ciebie i wszystkich Na pewno będziesz potrzebny do obrony honoru przy Wujku Alkoholiku
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-02 12:23:34)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
właśnie w czwartek nie:P ze względu na święta, mecze będą odbywane w czwartek. ech, znowu mnie ominie spotkanie:/
EDIT up:
od razu mogę powiedzieć, że do końca maja, wszystkie weekendy mam zajęte, jedynie w tygodniu mogę się spotykać i najlepiej dni od poniedziałku do czwartku(w pt też mam czasem mecze) ale już w czerwcu powinienem mieć spokój i wolne weekendy
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2009-04-02 12:31:32)
Mnie w czwartek nie będzie w W-wie. Miłego.
biedny Cieslak nastepnego dnia gdzies leci/plynie, nie pamietam gdzie? Miejsce spotkania jeszcze nie znane, ale pewnie gdzie na miescie, zeby nie nadwyrezac goscinnosci H&Q poza tym warto raz na jakis czas wyjsc do pubu i poczuc, ze sie mieszka w stolycy [9zl za piwo ]
Jeśli płynie to poćwiczy chorobę morską Ale w takim wypadku w knajpie. Chętnie dam komuś odczuć, że mieszkam w stolicy;]
Właśnie! Jutro do kin wchodzi u nas Dragon Ball Co powiecie na wspólny wypad, żeby się pośmiać? Weźmiemy browary do sali, a potem pójdziemy do nas, np. na kilka partyjek mahjonga
Dudi, kiedy spadasz do chaty? Skoro czwartek dwóm stałym bywalcom nie pasuje, to możemy skoczyć między poniedziałkiem a środą.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-02 21:51:01)
Ja w ten weekend mam szkołę i najprawdopodobniej 2 kolosy, więc DB odpada, chyba że w innym terminie.
lac na DB, ja chce mahjonga. Bo juz gralem prawie jak Akagi...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Arst, przecież napisałem, że poniedziałek-środa
Tak, qwig, prawie Chyba za mało czasu miałeś na rozkręcenie się
Brak snu = -10 do czytania ze zrozumieniem
To na 99% będę xD
W poniedziałek jeszcze jestem. We wtorek wracam do domu.
W poniedziałek możemy pić. Mam nadzieję, że wytrzeźwieję.
ja w poniedzialek sie wybieram na szybko i wsciekle , a na balla tez bym sie wybral, ale chyba sie nie wyrobimy w czasie. A moze by tak po swietach?
F*ck, przypomniało mi się, że we wtorki i w środy kursy na prawko mam, więc tylko wtorek mi pasuje :/
Arst, coś Ci chyba poranna godzina nie służy Chyba miałeś na myśli, że pon i śr, bo obecnie wtorek w ogóle się wyklucza
No dobra, to po świętach się jakoś zgadamy, bo widzę, że ciężko idzie xD Film powinni jeszcze wyświetlać w tym czasie. Chociaż ze Strażnikami było kiepsko w 3 tygodniu wyświetlania (swoją drogą zajebisty film fajny
Chyba że Wąski zamiast z tancerką iść na pościgi przekona ją do klasyki (w tym wypadku już tylko z tytułu)
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-03 14:10:17)
nie ma szans, na filmy typu wyscigi zawse chodze z przyjacielem. A z tancerka, to ja bylem na "kochaj i tancz" calkiem milo sie go ogladalo.