Nie jesteś zalogowany.
Podobna sytuacja.
Spośród wielu ecchi które niegdyś oglądałem, żadnego dzisiaj nie nazwałbym dobrym. Jeśli jednak miałbym podać jakiś tytuł, to Zero no Tsukaima początkowo było nawet nawet.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Widział ktoś They Are My Noble Masters ? Całkiem fajne ecchi, ale tylko w wersji DVD.
Sir_Ace - może po prostu nie trafiłeś na odpowiedni dla siebie tytuł ^^? Zresztą - nie każdy musi gustować w ecchi (sam jakoś przesadnie nie gustuję i nie ecchi mnie interesuje, tylko ta druga część - komedia/akcja/etc. ^^).
Ecchi jedynie z jakąś niezłą fabuła, ale która taka seria ma coś takiego? Chyba żadna, dlatego też 'samych' cycków unikam. Np. takie Kanokon, cóż to w ogóle jest?
A tak odnośnie tematu to śmieszne jedynie jest lanie głównego bohatera jeśli on na to zasłużył (tzn zboczony jest itp), a jeśli jakaś dziewczyna go bije, a on jest niewinny (albo dziewczyna sama na niego poleci goła - przykład z Mai Otome 0 i za to go bije) to nie jest to śmieszne lecz żenująco głupie i denerwujące.
zgadzam się, takie anime naprawdę wnerwiają
ps mi się podobało Koharu Biyori oraz Kanokon
nie ogladałem jeszcze DVDripa z Girls Bravo, ale pewnie mi się spodoba (ps jaka grupa wydała polski harsub?)
Ostatnio edytowany przez Jar (2009-03-13 10:44:09)
Wszystjie te anime są niezłe ale jedne z najlepszych to:
1. Rosario to Vampire- polecam
2. Sekirei- polecam
3. Tonagura- świetne anime dosc świeże
4. To Love-Ru- calkiem calkiem\
Wszystjie te anime są niezłe ale jedne z najlepszych to:
1. Rosario to Vampire- polecam
2. Sekirei- polecam
Nie zgadzam się z tym Niestety nie są to tytuły godne polecenia, chociaż obejrzałem, ale jest dużo innnych ciekawszych. To są takie typowo hardcorowe tytuły z cyckami, a fabuła=0
3. Tonagura- świetne anime dosc świeże
4. To Love-Ru- calkiem calkiem\
No z tym mogę się jeszcze zgodzić, bo tonagura rzeczywiście ciekawa, a To love-Ru średniawe.
Najlepsze jest Ikkitousen DVD. Szczególnie I sezon, trochę mniej ma II lecz za to speciale II sezonu to już ecchi w maksymalnym wydaniu. III sezon to beznadzieja i niepotrzebnie w ogóle powstał.
Kreska w Ikkitousen jest doskonała i nie ma żadnych małych dziewczynek (czy inne deformed). Jeszcze nie widziałem w ecchi tak ładnej kreski.