Nie jesteś zalogowany.
alfista ah nie masz logów :] , ale jak wiesz nie ma co porównywać twój torrent do torrenty.org
po co mi logowac zapytania klientow torrentowych jak mam statsy robione przez tracker ?_?. Torrenty.org jest tylko katalogiem torrentow+tracker, nie wiem o ci chodzi z porównywaniem.. wsio szlo przez tracker KS i seedowane przez serwer.
Dobra nvm :] o gustach się nie dyskutuje.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-03-28 12:57:48)
ファンのファンのために
ddl jest raz, że wygodniejszy to i szybszy. Torrenty (zwłaszcza polskie) mają tendencję do zbyt szybkiej śmierci
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
ddl jest raz, że wygodniejszy to i szybszy. Torrenty (zwłaszcza polskie) mają tendencję do zbyt szybkiej śmierci
popieram stwierdzenie o przedwczesnej śmierci, ale co do prędkości to różnie bywa, osobiście zacząłem korzystać z oferty czołgiego i nie narzekam a wręcz zachęcam ^^
No ja tylko mogę tylko polecić
Bo tak naprawdę nic nie macie do stracenia :]
ファンのファンのために
Ja również zdołałem się przełamać. Przespałem się, przemyślałem i zdecydowałem, no i decyzji nie żałuję, bo od dawna szukałem pewnego distro do relków, zaś zasady mi nie przeszkadzają.
Akcja nadal w trasie...
Proszę wsiadać :]
ファンのファンのために
Up, dla przypomnienia :]
ファンのファンのために
Remont serwera FTP
Prosimy o tymczasowe zaprzestanie uploadu plików.
Związane jest to z pracami nad powiększeniem powierzchni dyskowej. Niezastosowanie się do naszej prośby może doprowadzić do utraty danych.
Po przeprowadzeniu wszystkich czynności, co potrwać może kilka dni, poinformujemy Państwa o tym fakcie.
Za problem przepraszamy.
ファンのファンのために