Nie jesteś zalogowany.
Odświeżam.
Edit:
Zarzucić wam jakieś koło ratunkowe??
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-03-19 22:53:54)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
No to zarzucam </^.^\>
Zagadka
Edit:
@dulu - źle
Dla podpowiedzi powiem wam, że to kawałek z OST.
@Kythwena - zgadza się Wolf's Rain.
dulu z jednym kawałkiem z OST do GTO można pomylić Strangers.
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-03-21 18:01:18)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Gto?
ED:
Taa, przesłuchałem troszkę dalej i wiem, że się wygłupiłem. A chciałem być jak ci z "Jaka to Melodia?".:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2009-03-21 17:47:49)
http://www.youtube.com/watch?v=y06XDzeYVvg -> to Wolf's Rain xD
Kythwena, daj zagadkę :3
Dla porządku pierwszy kawałek to Wolf's Rain OST 2 - サイクル (Cycle)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Ouran high school host club?
hmm na ost'cie z jakiego anime moglibyśmy usłyszeć Bach'a... Pierwszy do głowy mi przychodzi
Neon Genesis Evangelion
No kurczę, jakżesz to się zwało... xD... nawet obraz mam przed oczami, a tytułu anime nie mogę sobię przypomnieć.
Chwila myślenia - Freedom xD
No kurczę, jakżesz to się zwało... xD... nawet obraz mam przed oczami, a tytułu anime nie mogę sobię przypomnieć.
Chwila myślenia - Freedom xD
Haa żywy dowód ze myślenie się przydaje
MisQL jedziesz dalej
ja napewno tego nieznam
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2009-03-22 10:23:02)
Z0n9er napisał:hmm na ost'cie z jakiego anime moglibyśmy usłyszeć Bach'a... Pierwszy do głowy mi przychodzi
Neon Genesis EvangelionI prawidłowo
Może by zmienić zasady, że co do zasady muzyki klasycznej raczej nie powinno się wrzucać, bo dany utwór może występować w kilku OST (np. powyższy utwór "Air on g string Aria from Orchestral Suite in D (BWV 1068)" J. S. Bacha występuje również np. w OST do LOGH'a). Mi to osobiście nie przeszkadza, ale np. jeśli ktoś umieściłby utwór "A. Dvorak: Symphony No. 9 ("From The New World") 4. Allegro Con Fuoco In E Minor, Op. 95" to lista prawidłowych odpowiedzi mogłaby być znacznie dłuższa. Czy wtedy prawidłową odpowiedzią powinna być ta, za którą optował zadający zagadkę?
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-03-22 11:32:12)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Kythwena dajesz dalej ;p.
jinjej, albo jeśli udowodni, to pierwsza prawidłowa odpowiedź - ta, w któejt a pisoenka występuje.