Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Mam pewien problem otoz ,mam zrobic zestawienie polegajace na tym iz mam kilka kolum w nich dane liczbowe, i na koncu powinnem dac screena (obrazek do kazdej linii). Problem polega na tym iz w excelu jak wstawie obrazek to zajmuje to duzo miejsca i nie wyglada estetycznie. Sam obrazek nie powienien byc widoczny odrazu najlepiej jakby sie dalo zrobic cos takiego jak u nas na forum ze spojlerami tzn zeby byl guziczek po ktorego nacisnieciu pojawial by sie obrazek. Dodam iz nie musi to byc excel gdyz dane nie beda powiazane ze soba. Czy ktos wie jak to zrobic ?? lub zna program ktory to umozliwia jak nie da rady w office .
Ps najlepiej jakby obrazki nie znajdowaly sie poza plikiem excela ( tzn stanowilo to jedna calosc ) a nie w posciaci laczy do obrazkow zapisanych w innym katalogu . Moze ktos pomoze wiem ze troche moze byc trudno zrozumiec o co mi chodzi ale w razie czego odpowiem na pytania.
Ps wlasnie chodzi o cos takiego jak w excelu komentarze do komorki tylko ze w komentarzu nie da sie obrazka wstawic
Strony 1