Nie jesteś zalogowany.
Po raz drugi i to przez tego samego.
Naprawdę? Chyba będę musiał tego poszukać, bo nie pamiętam.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
jak dla mnie nie potrzebne rogi w takim kształcie bez nich było by wiele lepiej. Założę się ze będzie parę ch z walką wewnętrzna, a głupia nic specjalnie nowego nie zrobiła wiec nie jest tak słodko z nią .Te przemiany niedługo będą jak w DB którego nie lubię ogonek mu doprawić i będzie słodko
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2009-03-19 23:51:07)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Bo to w tego typu seriach normalne. Główny bohater zbiera baty=>umiera/na skraju śmierci=>ktoś z bliskich mu osób umiera/zostaje ranny/wygłasza jakiś monolog=>główny bohater budzi w sobie nie spotykane do tej pory pokłady mocy(czasami zmienia się fizycznie i psychicznie)=>pokonuje złego który wcześniej wycierał nim podłogę=>wszyscy są happy=>pojawia się silniejszy zły i tak w kółko
Ja mam nadzieje że to Truskawa będzie głównym złym... choćby nawet przez kilka chapterów (wpaść przez dziurę w dachu i dokonać zmiany kadrowe wśród walczących, potem odwiedzić makietę miasteczka i ponaprawiać tam wszystko co sie rusza) dość ciekawie obserwowałoby się jak banda kapitanów próbuje go zatrzymać...
Zią, co ty spoilerami jedziesz XD przecież nowy rozdział już na OM xD
Pokaż spoilerPff, liczyłam jednak, że Ichigo:
1. Będzie umiał mówić
2. Będzie miał charakter Ogichiego <33
Ale się zawiodłam... tak czy siak czekam na następny rozdział z niecierpliwością :3
jakby się temu na dłuższą metę przyjrzeć to ma coś z Shirosakiego... nie cacka się...
Ostatnio edytowany przez Potatoe (2009-03-27 12:28:28)
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
Ulquiorra jest już sączony, teraz pewnie Ichigo zabierze się z Ishide i Inoue. Troche ich sponiewiera i gdy będzie miał dobić ich cero Inoue zacznie płakać(to jedna z niewielu rzeczy które dobrze robi) i ichigo się przebudzi i wróci do normalnej postaci. Takie zakończenie jest pewne w ok. 80%
a nie przyszlo ci do glowy inne ??
najbardziej prawdopodobne to ze
-Hichigo bedzie walczyl z zarakim+nell + kapitanowie +grim jack
- drugie hichigo bedzie chodzial sie wygostac z tego wymiaru ( cos ala bubu kiedy zostal zamkniety przez szatana ) i otworzy przejscie do pola bitwy , ichigo wpadnie i zacznie rozwalac wszystkich , wtedy aizen przywola prawdziwych pustych ( ta elite ) lub wparuje ekipa vizartow i to jedna z tych stron uspokoi hichigo
Wg mnie to jest mało możliwe, jak na razie Ichigo zachowuje się jak typowy pusty, atakuje wszytko co jest w polu jego rażenia. A że Inoue i Ishida są nie daleko więc bardzo prawdopodobne jest że teraz zabierze się za nich.
tak tylko pusty ktory jest w ichigo charakterem przypomina zarakiego , kocha walczyc ale z silnymi przeciwnikami , daltego moim zdanie inoe i ishida sa bezpieczni , pomijam fakt iz ulq pewnie przezyl albo za sprawa regeneracji lub za sprawa inoe
Jak na razie Ishida ładnie oberwał od Ichiigo, no i w dodatku wszystcy w Huce Mundo poczuli jego Reiatsu ;}
No to w koncu zobacze ban-kai pani kapitan juz sie nie moge doczekac
DZIECIĘ NEO
~Zwierz, tutaj akurat w najnowszym rozdziale pięknie mnie wpienili =/ Ostatnia strona, ostatnia ilustracja i słowa Soifon Bankai ;]. Teraz tydzień czekania w niepewności, no jeszcze 4 dni ^.^
Ale juz raz ostatnio taki zabieg autor wykonal jak nasza marchew przemieniała sie w pustego w 100% i ta gadka naszego ice mama o to ze sie boi aktywowac swojej mocy
No i jeszcze 1 walka czego na rozkrecenie czeka
Ps pisze z komury i dlatego tak wolno
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2009-06-01 00:17:47)
DZIECIĘ NEO
Jedno mnie trochę trybi. Nieadtekwatne poziomy mocy na przestrzeni mangi i wiecznie jakieś "ukryte moce", które zawsze się znajdą w chwili największego kryzysu.
Co do Bankaia
Bk pani kapitan (wtf?) Co to jest połączenie tarczy z czym niech ktos da jakies porównanie
DZIECIĘ NEO
Pierwsze wrażenie to tak jakby jej dokoptali słup telefoniczny do ręki
A mi się to kojarzy za taką armatką, która ma osłonę (znajdę zdjęcie to wstawię) Ta budowa tego bankai wygląda właśnie podobnie ^_^
Edit. taki mały joke http://ergan_twierdza.webpark.pl/ar1.jpg ^^
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2009-06-06 07:58:47)
Tak porównując do Naruto, to Bleach może jest bardziej na poziomie, ale za to jest nudniejszy i bardziej przewidywalny.90% chapterów kończy się w ten sam sposób - albo ktoś używa bankaia albo ktoś przylatuje z pomocą albo ktoś się przemienia i zyskuje nową moc. Dobry, wciągający Bleach skończył się gdzieś na 64 odcinku - po powrocie z Soul Society. Tak samo Naruto - po walce Sasuke z Naruto.
I tak Aizen wszystkich rozpierniczy, filary padną i wtedy zobaczymy Zarakiego, Byakuye, Urahare, ojca Ichigo i innych jak będą na niego czekali. Szczerze powiedziawszy jak nie zobaczę w tej walce Zarakiego to się mocno zawiodę. ^.-