Nie jesteś zalogowany.
Przed chwilą w tym programie dzioewczynma tańczyła do piosenki Ikimonogakari - Blue Bird, 3 openingu z Naruto Shippuudena i powiedziała, że wykona taniec do afrykańskiej muzyki...
O zgrozo takich to betonowe buty i do wisły, a jej staży to se mogą być z afryki a nie coś tak pieknego pochodzacego z karaju kwitnacego wiśnią.
Fani naruto którzy to widzieli pewnie się pochlastali z wrażenia, po czymś takim wszyscy mozemy śmiało mówić, że naruto jest z afryki A tej pani to ja podziękuje....
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
EE no kiedy jest powtórka? Aż muszę znaleść na YT ten opening
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
możesz to znaleźć na youtube? bo jestem ciekaw jak ona to zrobiła
Tak kończą narutardzi ^^ ale JogaDance jest genialna xDDDD
No, ja jakoś 40min temu wchodzę do domu i słyszę OP z Shippuudena. Myślę sobie: WTF? Później, niee przesłyszałem się, ale wchodzę do pokoju i jakiś klops, próbuje tańczyć do w/w muzyki ^^"
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Siostra właśnie to oglądała w pokoju obok i od razu dosłyszałem jakąś znajomą melodię, chociaż początkowo nie mogłem skojarzyć skąd konkretnie ją znam Ale jak mówiła o tej afrykańskiej muzyce, pomyślałem tylko "co ona pi****y, przecie to po japońsku było".
Słuchajcie to, że ekipa od Naruto plagiatuje afrykańskie piosenki Zulusów do przywoływania deszczu, nie oznacza, aby się ze wschodzącej gwiazdy nabijać.;)
Będę musiała to obejrzeć. Znaczy się, powtórkę. Muszę sprawdzić kiedy jest i zapisać sobie w kalendarzu w telefonie, żeby nie zapomnieć xDDD
Ale żeby jakiś afrykański język z japońskim pomylić... D:
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-03-18 23:58:19)
No, też to widziałem... ale nie pamiętam, żeby typiara powiedziała, że tańczy do afrykańskiej piosenki O dziwo, nawet tytuł wymówić potrafiła... heh, cóż nie zmienia to faktu, że z afrykańskiej jogi udało jej się zrobić sadomasochistyczną tantrę
Pozostaje życzyć powodzenia przyszłej gwieździe "jutiuba"
Ja nie oglądam już tego od dawna, a tu takie buty ^.^. Który dzisiaj był emitowany epek bo sobie chce sciągnąć, ale właśnie nie wiem, który to epek
EDIT: Już nie ważne, to był 3 epek, jeszcze na torkach go nie ma, ale moge zdradzić date premiery powtórki: Sobota 13:20.
EDIT2: Z tego powodu postanowiłem zajrzeć na forum You Can Dance i co znalazłem?
Proszę.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-03-19 00:20:55)
Niech ktoś to zripuje i da link tu Niestety dla takich drobnostek nie warto mieć telewizji Ale większość z was pewnie, więc liczymy na was xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-03-19 01:16:15)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Widziałem te jej JogaDance...[rotfl]. Co do piosenki to raczej nie chodziło jej, że to afrykańska czy coś tylko, że to jakiś tam styl tańca obok JogaDance ( "podpatrzony z płyty DVD" ).
Jeszcze na koniec jak się dopytywała czy podkład się podobał i Pirógowi z tytułem wyleciała
Ogólnie żenada, ludzie samokrytyki tam nie znają czy jak? Chcą się "pokazać". Żal...
Fajne nie ma co
Więcej takich akcji lub podobnych powinno być w tych durnych polskich programach (zawsze można się przez chwilę pośmiać ), wtedy mój telewizor może byłby częściej używany.
LOL!
Hahahaha, babka sama się spłaciła Boże święty, "z płyty DVD się uczyłam". Naprawdę, ludzie nie mają za grosz wyobraźni, a nawet nie łapią, gdy ktoś się z nich nabija
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-03-19 08:35:10)
"Skazany na zajebistość"
Przed chwilą w tym programie dzioewczynma tańczyła do piosenki Ikimonogakari - Blue Bird, 3 openingu z Naruto Shippuudena i powiedziała, że wykona taniec do afrykańskiej muzyki...
O zgrozo takich to betonowe buty i do wisły, a jej staży to se mogą być z afryki a nie coś tak pieknego pochodzacego z karaju kwitnacego wiśnią.
Fani naruto którzy to widzieli pewnie się pochlastali z wrażenia, po czymś takim wszyscy mozemy śmiało mówić, że naruto jest z afryki A tej pani to ja podziękuje....
Jesteś właśnie typowym fanem tej durnej bajki i doskonale widać, jakie ona efekty u ciebie powoduje. Chłopie, nie dosyć, że twoja znajomość języka polskiego jest na poziomie mojego mongolskiego, to masz poważne problemy ze słuchem i rozumieniem tego, co zdoła dotrzeć do tej twojej pustej mózgownicy. Następnym razem zanim zacznie słuchać zdejmij z głowy kask Transformerów (a może uszy zarosły?), bo chyba uciska ci zbyt mocno pewien, ważny narząd umieszczony w czaszce. Dziewczyna nic nie mówiła, że to afrykańska muzyka, tylko wymieniała rodzaje tańców, z których złożyła swoją kompozycję. Raczej powinieneś być zadowolony, że "szacowne" jury (oraz sporo Polaków) usłyszało kawałek z twojej ulubionej bajeczki (z poprawnie podanym tytułem). Nie sprowadzaj tego forum do poziomu Onetu wypisując jakieś głupoty.
"A twój największy sukces"? "Zostałam miss szkoły". - powiedziała Małgosia. xD
"Zostałam miss szkoły". - powiedziała Małgosia. xD
I spadła z drzewa xD