Nie jesteś zalogowany.
Witam po długiej nieobecności.
Już wiem jak się czuł wąski bez netu. Nikomu nie życzę takiej sytuacji. No, ale już po wszystkim, wróciłem. ...i tak pomyślałem sobie: „Hmm, poszedłbym „na jednego” z ekipą z ANSI. Wbiję się na forum odkopię temat, może ktoś się skusi.” Rzeczywistość mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła, co rzadko się zdarza. Temat na wierzchu, spotkania robione co chwila, tylko żałować, że mnie to wszystko ominęło. Czytając powyższe posty nasuwa mi się tylko jedno pytanie:
Czy znajdzie się jeszcze miejsce na dwie osoby?
P.S.
Hiki pamiętam o liście CP, mam ją gdzieś sporządzoną, jeśli jeszcze jest potrzebna, to przy najbliższej okazji podrzucę ją.
Pozdrawiam
O, zmartwychwstałeś Pewnie, że się znajdzie, nawet dla trzech Zastanawialiśmy się z Q., czy tym razem zostanie pobity rekord zagęszczenia, ale niektórzy się migają;] Jakieś nauki niedzielne, egzaminy, praca... terefere
Lista zawsze się przyda, aż dziw, że pamiętałeś Możesz przynieść w niedzielę, jeśli znajdziesz.
A wysil się, wysil. Tyle razy w moim łóżku spałeś, a na moje urodziny nie przyjdziesz?
Na zachętę - w roli tortu wystąpi ciasto marchewkowe;]
Jeśli jeszcze wyskoczy z niego jakaś niewiasta, to przypełznę choćby na łokciach.
DUDi, strzez sie, bo loli nadchodzi
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
hehe, a pomyślałam, żeby właśnie Loli namówić na ten wyskok. Ale w takim przypadku to nie wiem, na czym musiałbyś przypełznąć
Wiadomość z ostatniej chwili, nasze świnki doświadczalne Do obejrzenia będzie pierwszy ep Akagiego, oczywiście z subami bez korekty i worda Wiem, że to lubicie
Gdyby to miałaby być Loli, Dudi nie miałby wyboru, musiałby być xD Ale co tu gdybać, i tak będzie Pojawi się też Maku, czy z bratem, nie wiem. Chyba stęsknił się za plecakiem. Rutek jeszcze potwierdzi w topiku obecność, biedaczek też jest bez neta. Admin dalej milczy xD
lb333 wykręcił się maturą i nauką. Uwielbiam takie tłumaczenia na początku nowego semestru i na kilka miesięcy przed jakimś egzaminem
Issina, koni, jeśli się nie pojawicie, będzie butowanie od całej ekipy. W końcu to pod was robimy spotkanie w niedzielę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hej, prawdopodobnie się pojawię :-)
Imperare sibi maximum est imperium
I tak to wąż skusił admina;]
lb333 wykręcił się maturą i nauką. Uwielbiam takie tłumaczenia na początku nowego semestru i na kilka miesięcy przed jakimś egzaminem
lb333, a to grzyb
Issina, koni, jeśli się nie pojawicie, będzie butowanie od całej ekipy. W końcu to pod was robimy spotkanie w niedzielę
Anime makes you stupid
Żadne tam fiu fiu, nie bądź grzyb i się zdeklaruj
Quithe napisał:lb333 wykręcił się maturą i nauką. Uwielbiam takie tłumaczenia na początku nowego semestru i na kilka miesięcy przed jakimś egzaminem
lb333, a to grzyb
Zawsze jest kwestia za co rzuci się toast Piliśmy za kuniec anfo - to padło, piliśmy ssanie Mokonu - to ssał...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A to piliśmy przed tymi wydarzeniami? xD Jeśli tak, to ekstra, będziemy mogli składać zamówienia na spełniające się przepowiednie lb333, chcesz zdać maturę?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
O! Kto nie przyjdzie, to coś takiego dostanie:
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Raczej czymś takim dostanie
Pojawię się prawie na pewno. Taka okazja się w końcu nieczęsto trafia.
O! Kto nie przyjdzie, to coś takiego dostanie:
- pędze do Ciebie niczym wiatr.
Żadne tam fiu fiu, nie bądź grzyb i się zdeklaruj
- lepszego motywatora nie potrzebuje ;P
Iss też chce kukurydzę, a raczej popatrzeć ;]
Anime makes you stupid
nie ukrywam, ze jak sie uda, to z Arkiem bedziemy mieli wypasny prezencik Ja bede dopiero okolo 19, bo w robocie siedze pewnie do 18, a z Janek nie wraca sie 5 minut. W poniedzialek mam byc dopiero o 14 wiec luz.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2009-02-27 23:27:08)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
nie ukrywam, ze jak sie uda, to z Arkiem bedziemy mieli wypasny prezencik Ja bede dopiero okolo 19, bo w robocie siedze pewnie do 18, a z Janek nie wraca sie 5 minut. W poniedzialek mam byc dopiero o 14 wiec luz.
Wąski, kurde a miałabyć niespodzianka... ehhh...
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Hiroyuki, bo niektórzy, nawet gdy ma to być tajemnica, nie potrafią siedzieć cicho Ale przynajmniej wiadomo, że nie wiadomo, czy się uda, więc tryb niespodzianki zostaje
Waski, jeśli to mają być śledzie, to możesz sobie darować, Hiki już i tak ciężko przeżyła ślad na stoliku
Oj, dramatu nie było, nie przesadzajmy. Jedynie mój zawodowy profesjonalizm cierpi, bo nie udało mi się usunąć śladu. Stolik zyskał kolejną historyczną "rysę". Za jakiś czas będzie go można zlicytować po odpowiednim opisaniu, np: "A to jest ślad po sałatce, którą jadł... tu wstaw nick... o którym wszyscy czytali, ale jedynie niektórzy mieli szczęście poznać";]
Niespodzianka... hm... jestem w sytuacji dziecka oczekującego na prezent gwiazdkowy Tak czy siak niespodzianką pozostanie. No chyba że Wąski kompletnie pęknie