Nie jesteś zalogowany.
Za niedługi czas premiera Hollywoodzkiej wersji "Dragon Balla". Oglądając trailer trochę się wkurzyłem, bo "młody" Genialny Żółw i "nie niebieska" Bulma to chyba zbyt duża inwencja twórców filmu w oryginał. Wydaje mi się, że film będzie kiepski. A Wy co sądzicie o tym?
Tutaj daję trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=XUDb66S6aEA
PS. "Szukajka" nie znalazła takiego tematu, ale cosik mi się wydaję, że takie coś już tu było. Z góry przepraszam
Według mnie to kolejny fake
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
PS. "Szukajka" nie znalazła takiego tematu, ale cosik mi się wydaję, że takie coś już tu było. Z góry przepraszam
Nie ma za co, bo ja też takowego nie odnalazłem ;P
Ostatnio edytowany przez Envie (2009-02-25 23:03:01)
Nie wiem, jak inni, ale ja podchodzę do tego filmu tak, jakby nie miał nic wspólnego z anime. A dlaczego? Może zadam takie pytanie... Znacie kogoś, kto oczekuje sporo po tym filmie? Kogoś, kto myśli, że zobaczy to, co było w anime? Jeśli tak, to żal mi go. Prawda jest taka, że po obejrzeniu owego filmu każdy stwierdzi, że gorszej produkcji nigdy w życiu nie widział i nigdy nie zobaczy. Przykre, ale prawdziwe. Dlatego trzeba podejść do tego tak, jakby ten film nie miał nic wspólnego z anime, bo w innym przypadku każdy zostanie mocno rozczarowany.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2009-02-25 22:38:52)
Cieślak dobrze napisał, to samo powiedział pan Akira Toriyama w swoim wywiadzie
Ostatnio edytowany przez Envie (2009-02-25 22:41:05)
jak dobrze pamietm film do kin wchodzi w kwietniu tego roku
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2009-02-25 22:40:42)
W kinach ma być bodajże przed tymi wakacjami. Son Goku ma zagrać chłopak, który grał syna Toma Cruise w filmie "Wojna Światów".
Ostatnio edytowany przez Maha (2009-02-25 22:40:59)
Ta wchodzi 13 ale marca i to w piątek. Ale jak to mówi Cieślak to nic ciekawego można się nie spodziewać W jednym trailerze widziałem, że to niby ludzi stworzyli Smocze Kule, a chyba każdy wie jak to było w anime
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-02-25 22:54:30)
ciekawe jak bedzie wyglondał smok w filmie?
a premiera w polsce bedzie 17 kwietnia
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2009-02-25 22:49:02)
Na pewno fanom Mangi i Anime film się nie spodoba. Envie, mógłbym prosić o link do tego wywiadu?
Na pewno fanom Mangi i Anime film się nie spodoba. Envie, mógłbym prosić o link do tego wywiadu?
Ta i ciekawe jak człowiek, który praktycznie się wychował na "DB" może to oglądać jako "coś innego" hehe. Pewnie mu sypnęli dolarami i sprzedał prawa A teraz tylko tak gada. Ale pożyjemy zobaczymy...Thx Envie
na tej stronie zobaczycie kto występuje w filmie
Teraz zauważyłem, że tam "Żółwia" nie ma hehehe. Jakiś Roshi. Będę chyba płakać na tym filmie
ale w tym filmie nie ma Kuririn
Ostatnio edytowany przez akira1984 (2009-02-25 23:14:55)
no wlasnie ....jak chce Krilana :|.....widac nie chcieli karłów zatrudniac ;p
ale w tym filmie nie ma Kuririn
Co nie znaczy, że nie pojawi się w 2, 3 czy 4 części.
no wlasnie ....jak chce Krilana :|.....widac nie chcieli karłów zatrudniac ;p
Ponadto bez nosa i łysych z jakimiś kropkami na łbie xD
Ale nie no, lubiłem go xD Śmieszny był, jako dzieciak, kiedy rywalizował z Son Goku.
Teraz zauważyłem, że tam "Żółwia" nie ma hehehe. Jakiś Roshi. Będę chyba płakać na tym filmie
Roshi to jest Zółw