Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Założę się, że grupa zwie się Beatelsi, albo Beatels:P
tymek - zmień to co napisałem poprzednio na temat SLF.
~tymek88, popraw link do AG, zaktualizowałem błędny wpis we wcześniejszym poście.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dodaj też AnimePsychicalFansubs http://www.apfsubs.lap.pl/ rekrutacja, jak zdasz test
O, czyli mamy czekać na coś większego? :>
Tak.
?? xD
Sarkazm ?
jesli chodzi o "Klik" to wstawiłęm to zamias podawac link do tematu na ansi w pełnej "nazwie" ^^
Nie macie jakiejs www albo forum (swojego ;>)
To była eksplozja radości, że znaleźliśmy się w tak szacownym gronie.
Nic takiego nie mamy.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
tymek - zmień to co napisałem poprzednio na temat SLF.
Chodzi o to ze mam zmienić "StrayLife Fansubs" na SLF ? xD
~tymek88, popraw link do AG, zaktualizowałem błędny wpis we wcześniejszym poście.
poprawione.
Dodaj też AnimePsychicalFansubs http://www.apfsubs.lap.pl/ rekrutacja, jak zdasz test
dodane.
Mogłeś i tak, ale pierwotnie mi chodziło, że bez spacji ma być:P Taki szczególik. Rekrutacja u nas otwarta, piszę jeszcze raz, po ciężkim teście.[ukryty]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-02-26 23:58:47)
------------------------------------------------------------------------------------------
Do listy dodaj i nas:
Read or Die Fansubs (http://www.rodanimefansub.yoyo.pl/) rekrutacja otwarta - test kompetencyjny
------------------------------------------------------------------------------------------
Ostatnio edytowany przez desarian (2008-05-06 19:02:43)
hmm ostatnio pojawiło się nawet troche tych "grupek" Fan subujących
Tak więc odswiezam temat i .. nowi.. zgłaszac się to dodfam do listy ;P
ps. jako ze mamy nowe forum, i totalnie lezy tutaj wyszukiwarka to prosiłbym modow o przyklejenie takich tematow (w poszczegolnych dziłach) jak np. "Kto co tłumaczy"
I moja grupa się zgłasza.
Brygada Zagłady Hałcnowa (brak strony) // rekrutacja zamknięta
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
No Tymek, zrób aktualizację. 2 grupy już się zgłosiły, a ty ich nie dałeś xD:>
Trzeba mieć swoje miejsce w szeregach, tak więc:
RoD Anime (rodanimefansub.yoyo.pl) // Rekrutacja, po przejściu testu wstępnego.
Pozdrawiam Revan1600.
Tak jak obecałem- temat zaktualizowany
Zrobiłęm tak ajk radził Kane, wszystkie grupy są w porządku alfabetycznym.
Jesli jakiejs grupy nie ma w spisie, prosze tutaj o tym napisac, podajac nazwę grupy, adres forum/www, oraz info na temat rekrutacji- czy jest zamknięta czy otwarta.
ps:
Strony
- AnimePsychicalFansubs
- SLF
nie działają,
- Brygada Zagłady Hałcnowa
Nie ma strony.
Nie dodałem info w pierwszym poscie na temat rekrutacji, poniewaz nie wiem czy poprzednie są jeszce aktualne
- AnimePsychicalFansubs
- SLF
nie działają,
A no nie działają bo owe grypy chyba z tego co wiem zakończyły swą działalność...
przynajmniej APF na pewno...
- AnimePsychicalFansubs
- SLF
nie działają,A no nie działają bo owe grypy chyba z tego co wiem zakończyły swą działalność...
przynajmniej APF na pewno...
To jest pewne i potwierdzone?
Jeśli tak to usune owe grupy ze spisu.
Grupa APF się rozpadła. Na miejsce tejże grupy powstaje nowa o której wkrótce damy znać
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Jakieś nowości?
Z nowości...
Senjou Anime Subs - www.sas.na14.pl
Nowych grup jest w pizdu. Co tydzień jakaś powstaje.
Tak z głowy (niemal):
- Kaze_Shurido
- Anime_District_pl
- HGPL - www.haruhism.glt.pl (??)
- Grucha Group
Anime makes you stupid
Ja bym dodał jeszcze Shinden-Anime, czy Jinja-Temple. ^^ No i jakieś Mrówings Strzelam z głowy, więc wiecie...
Ja bym dodał jeszcze Shinden-Anime, czy Jinja-Temple. ^^ No i jakieś Mrówings Strzelam z głowy, więc wiecie...
Podadzą strony www- dodam
SAS- dodane.
Jeśli chodzi o SLF, to głupotą jest, że ta grupa jeszcze żyje, ale no cóż, muszę się naradzić z pozostałymi członkami, którzy zostali do końca (zawsze tego "Kawalera Miecza" można skończyć), więc jeszcze tak ostatkiem, bo ostatkiem żyje.
Możesz dopisać HakutakSub.:D
Strony Poprzednia 1 2 3