Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
kliknij lewym klawiszem myszy na pasek i odznacz w oknie dialogowym "zablokuj pasek". Następnie najedź myszą na krawędź paska aż kursor zmieni się w znaczek odpowiedzialny za rozszerzanie / zwężanie okien no i zmień szerokość paska. Następnie włącz "zablokuj pasek" i gotowe.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
To niestety nie działa próba wyciągnięcia jednego paska na pulpit też nie działa. Może to coś z rejestrem ale ja nie umiem go obsługiwać
Omg, rejestr nie ma tutaj nic to rzeczy. Zrób to co napisał ~jinjej tylko opóść linijke odznaczania "zablokuj pasek" bo już jest odblokowany, z tego co widać na screenie.
OMG.
Jak tyś to zrobił źe masz 2x to samo? Ja właśnie próbowałem i z 'trudem' dałem kolejny |:|
Ale za chiny nie wiem jak mieć 2x to samo
to nie działa a ja się tego chce pozbyć
Ostatnio edytowany przez nono (2009-02-17 14:07:22)
Proste.
Jak zepsułeś to naprawia się tak samo, tylko że w drugą stronę.
Na necie mają taki sam problem, ale nikt nie wie od czego
Znalazłem rozwiązanie na jakimś forum.
Cytat:
"To nic nie dawało. Wczoraj po chwili intensywnego myślenia i klikania na ślepo ;p odkryłem rozwiązanie. Trzeba najechać kursorem na pionową belkę (przypis: separator), kliknąć i przytrzymać przycisk myszy, przesunąć kursor nad pulpit, aż przy strzałce pokaże się mały prostokąt i puścić przycisk. Zdublowany pasek znika."
Edit:
link do ww. forum
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-02-17 14:21:57)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Jak by to było takie proste to bym się nie pytał. Niestety te rady nie działają:(
xDDDD temat zabójca...
~KieR
Nie chciałbym się 'wymorzać' ale ja znalazłem link do tego forum!
~jinjej
Spóźniłeś się :/
A co do tego cytatu to autor nie napisał aby mu to pomogło, co też założyciel tego tematu wyraźnie od początku pisze
A to nie jest czasem jakaś zmutowana wersja paska narzędzi, ukazująca pasek zadań? Kliknij prawym klawiszem na pasku zadań i sprawdź, czy ci się nie pokazała jakaś nowa pozycja w na liście pasków narzędzi. Jeśli to jest to, no to usunąć będzie łatwo.
Ostatnio edytowany przez Heliar (2009-02-18 16:12:34)
żeś kurczę śmieszny jak cholera!
Rozciągłeś pasek:
Pasek Narzędzi: Szybkie uruchamianie
i władowałeś ile się da śmieci.
A spróbuj zrobić lustrzany pasek jak ma twórca wątku.
Bo ja próbowałem i żaddnym cudem nie potrafię stworzyć samopowielającej się kopii
I w ogóle to spamerzy i trolle jesteście!
Wielkie dzięki ~Citizen programik działa bardzo dobrze wreszcie mam pasek taki jaki powinien być
~KieR
Nie chciałbym się 'wymorzać' ale ja znalazłem link do tego forum!~jinjej
Spóźniłeś się :/A co do tego cytatu to autor nie napisał aby mu to pomogło, co też założyciel tego tematu wyraźnie od początku pisze
@KKnD
Cytat miał być a propos Twojego posta.
Ostatnio edytowany przez jinjej (2009-02-18 17:03:30)
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Przywracanie systemu nie pomogło dopiero program który podał ~Citizen pomógł
Jak widzicie sprawa była innego typu, niż spamerzy się wymądrzali.
Byłem pewien, że użytkownik tak mało rozmawiający jaj by se nie robił, po za tym z góry napisał możliwe rozwiązania jak i ich (a raczej brak)efekty.
~Citizen, gratki za rozwiązanie tak dziwnego problemu
~nono, a jak właściwie zrobiłeś sobie taki błąd?
~jinjej, aha no spoko, wybacz, każdemu może się pomylić.
Strony 1