Nie jesteś zalogowany.
Fotki fajne, trochę się naśmiałem.
ufff jak dobrze ze cenzura byla xD
A było co cenzurować?
E, ale doszły mnie słuchy, że koni nie jest zadowolony z tego wafelka... Widocznie chciał go jeść z DUDim...
Może następnym razem jakieś spaghetti czy cuś...
Nigdy nie zapomnę wafelka, którego obrobiłem z qwigiem... Ech...
Aż taka trauma?
Co do spotkania, na mnie nie liczcie - pora w końcu pokazać się w domu i uzupełnić zapasy przerobionej padliny w lodówce. Miłej zabawy życzę!
Ostatnio edytowany przez DUDi (2009-01-19 02:13:12)
Oj tam, znajac zycie wiele cie nie ominelo. Jak przyszedlem, to towarzycho juz sie rozbawilo. Minalem sie z Illparazo, i mbellem Pierwszego jeszcze nie poznalem, a drugiego nie widzalem juz w cholere czasu
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wąski , to może jakieś poprawiny w tym tygodniu ? Rodzina wyjechała a ja jestem do środy w warszawie, Zapraszam do mnie jak coś.
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-01-19 12:27:58)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
mbell, tylko waskiego zapraszasz?
U nas się lipa mała zrobiła, bo w końcu zaczęliśmy popychać remont (żeby nie było, Hiki zaczęła się bawić, gdy byłem na uczelni xD), więc znowu masa rzeczy wala się po mieszkaniu i jeszcze trochę poleży... Tak dwa tygodnie albo i jeszcze do po mojej sesji.
To podsumowując, jak na razie z postów jednak wypada sobota. Miejsce - u mbella, w knajpie? Jeśli wylądujemy na mieszkaniu, nie musimy powtarzać zwykłego trybu soczkowego, przypomnę
Dudi, mogłeś zamówić paczkę kurierem
Koni, Samurai Champloo kupiłeś? Jeśli tak, można by obejrzeć 1 ep, bo też się nad tym zastanawiamy.
A, i nie wiem jak wy, ale ja mam ciśnienie na obejrzenie po raz 5-6 Afro Za dwa tygodnie wychodzić zaczyna 2 seria
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak! Zabanować te soczki powyżej 10% soczku w soczku i można coś organizować
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dobrze ze z tego sylwka nie ma żadnych fotek XD
nie miałam czasu żeby robić jakiekolwiek zdjęcia, a jeśli bym jednak go trochę znalazła to zdechlaków bym pewnie pominęła żeby oszczędzić om wstydu i została tylko przy żywych a co do fotek od Quithe...to poprawiły mi one humorek po dzisiejszych kolosach jeśli chodzi o weekend to ja niestety odpadam, bo sesja zbliża się duuużymi krokami a ja przez pierwszy semestr bumelowałam to zaczynam się w końcu uczyć(kiedyś trzeba zacząć;))i mam nadzieję skończyć 03.02
Szkoda, bo Ichii liżący się z 16 to niezapomniane wrażenia
no prosze...to ja nawet nie wiem co tam się działo...nie widziałam tego, ale rzeczywiście to musiało być coś szkoda że nie zostało uwiecznione ale następnym razem się poprawię ja Ichiego pamiętam tylko jak mnie zaczął przepraszać
Ostatnio edytowany przez Loli (2009-01-21 11:56:47)
Doszły do mnie jakieś plotki o spotkaniu w Lutym, czy to prawda?
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
A właśnie, miałem dać info, bo Wąski się wstydzi
Tak, spotkanie 1 jest planowane na 15 lutego, wtedy przybędzie Lilith do Wawy.
Spotkanie drugie jest planowane na 28 lutego. Urodziny Hiki + przyjazd Issiny na Echi.
Data drugiego może ulec zmianie o dzień, w zależności od pobytu niektórych na ecchi, ale w razie czego spotkanie mahjongowe jest jak najbardziej do zrealizowania
No to się ogłaszać, trzeba dać też info Zjadaczowi. Po tym jak zmasakrował Isao w buźka's game tym bardziej musi się pojawić
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Małgosia niestety nie przyjedzie wtedy do Warszawy z powodu choroby, która ją obecnie nęka:/ Dlatego w jej imieniu chciałem przeprosić, że jej nie będzie . Miłej zabawy:)
15 mnie na 99,99999% nie będzie, bo egzamin w szkole mam, a co do kolejnego terminu, to wypowiem się w późniejszym terminie :p
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Uch ja to niby nic nie robie ale tak w Niedziele... DZIEN BOŻY!! XD
To źle? Trzeba się radować\bluźnić (skreślić wg wyznania). Ech, szkoda tylko, że na mahjonga będzie zbyt duży tłum
No to jak tak, możemy przesunąć spotkanie na piątek, lub sobotę. Sami najpierw musimy się ugadać ze szwagrem, którego dnia w następny weekend będziemy się widzieć. Na dniach dam więc znać.
A jeśli będzie mało osób, to się zrobi spotkanie mahjongowe i tyle To też przyjemna opcja.
Ichi, Ty marudna lamo, ja mam w sobotę i niedzielę zjazd na uczelni i nie marudzę
No dobra, my opcjonujemy za sobotą. Godzina standard, 18:00. Jakieś obiekcje, propozycje?
ja to i jak mam przewalone bo i niedziela pracujaca i nie bardzo sie moge spoznic, wiec wypadne w okolicach polnocy.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]