Nie jesteś zalogowany.
To może zamiast soczkowania jakaś salka? DUDi!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
i co chcesz cos ogladac?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
pewnie hell 0, albo jakiegoś hentaica:)
i co chcesz cos ogladac?
Shugo chara, ale po jakimś 0,75l na głowe
Mało to Tandem dobrych pozycji przetłumaczył? Ot, choćby Kaiji...
waski_jestem napisał:i co chcesz cos ogladac?
taa, i znowu nam odlecisz do krainy wiecznych spływów:)
qwig napisał:waski_jestem napisał:i co chcesz cos ogladac?
Nie będę sam, DUDi dotrzyma mi towarzystwa
Przemek3 napisał:qwig napisał:Shugo chara, ale po jakimś 0,75l na głowe
Nie będę sam, DUDi dotrzyma mi towarzystwa
Sssspadaj! Chyba po SC.
Nie wiem, jak to przeżyjecie, ale serwisy odmawiają przyjęcia zdjęć z naszego spotkania
sie wycwanily i sprawdzaja zawartosc?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Nie mam pojęcia, może przechodzą tylko pikantne, a tym razem dość spokojna imprezka była, nawet dużo cenzurowania nie miałam;]
A serio to ani na MU, ani na Rapida nie wchodzą, nawet po podziale na mniejsze paczki.
I raz, i dwa xD Żeby nie było, że nie dałem. Za dużo nas było, żeby rozsyłać Powiedzmy też, że linki są ukryte xD
I co do spotkania, to robimy wypad w sobotę gdzieś na browara? Jak się okazuje, z qwiqiem musimy coś omówić, więc załatwi się to przy okazji. Poza tym poznamy jego wizję fansubingu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To tych piw będzie musiało być więcej, niż mam na nie kasy Ale spoko, mam czas, mogę. (a teraz nawet w tygodniu...)
qwiq, jeśli zrobisz to, co nam przyszło na myśl, do wiadomej rzeczy, to na poczet roboty postawimy Ci z Hiki po jednym browarze
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Niestety, czytanie w myślach jakoś mi padło. Ale jeśli to nic strasznego, to pewnie zrobię
Dzięki za foty! Za chwilę pewnie zobaczę coś kompromitującego
Browar w sobotę? Ostatnio nie mam czasu, ale jeśli zbiegnie się to z odebraniem zamówienia z Merlina, to wpadnę. ^^'
Anime makes you stupid
Spokojnie, może być też piątek albo niedziela. Powiedzcie, co komu bardziej pasuje i coś ugadamy
Koni, taak, paluszki i inne wafelki
E, ale doszły mnie słuchy, że koni nie jest zadowolony z tego wafelka... Widocznie chciał go jeść z DUDim...
Nigdy nie zapomnę wafelka, którego obrobiłem z qwigiem... Ech...
Anime makes you stupid
piatek mam wolny do godziny 19.30 [o 20 mam tance], a w sobote siedze do 18 w robocie, wiec raczej ejstem wolny.