Nie jesteś zalogowany.
Wejściówka zarezerwowana, więc będę
(Bój się Kira, bój XDDDDD)
Kto się ma bać niech się boi. Lepiej się do mnie nie zbliżaj (min. 100m) gdyż natychmiastowo dojdzie do trzeciego uderzenia (Third Impact).
Lol, zaczynam się teraz poważnie zastanawiać nad tym wyjazdem (jeśli nie pewna osoba to... kto wie).
Prawdopodobnie też się zjawię... w końcu dość (prawdopodobnie) sporą grupą się wybieramy *^_^*
To coś mi się zdaje będzie drugi pluton, bo ja jadę inną grupą (dwuosobową najpewniej ;] ), o ile pojadę.
Kto się ma bać niech się boi. Lepiej się do mnie nie zbliżaj (min. 100m) gdyż natychmiastowo dojdzie do trzeciego uderzenia (Third Impact).
Uderzyłbyś dziewczynę....?
Dobrze ci się zdaje virus... bo ciebie bynajmniej nie miałem na myśli Oo
Skąd w ogóle taki głupi pomysł Oo /confused
Nooo, to widzę że szykuje się większa ekipa . Trzeba sie bedzie numerami wymienić i zgadać już dokładniej na konie Wybiera się ktoś z okolic Bielska?
Awuś.. wreszcie będziesz koniec tego fatum xD (że cię nie ma) heheh ^^
Będzie zajebioza...
No baaaa, w tym roku się nie dałem, będzie zajebiscie
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2009-01-12 20:40:30)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
_KiRA napisał:Kto się ma bać niech się boi. Lepiej się do mnie nie zbliżaj (min. 100m) gdyż natychmiastowo dojdzie do trzeciego uderzenia (Third Impact).
Uderzyłbyś dziewczynę....?
Niet...
Ja też raczej będę, jutro trza wpłacić te 30zł i gitara ^^ widzę że prawdopodobnie umrę na zawał wywołany śmiechem xD
Jak to nie? Scy z T-chan mają być ;x To wystarczy
ed. A nie, gomen, nie doczytałam gdzieś tam, że Scy nie będzie jednak T.T'
Ano Scy odpadła, ale T-chan możecie gnębić... Zezwalam. Kurna no. Nie mogli w innym miesiącu? Przeca marzec taki cudny jest *-* Nie mniej już teraz tym co jadą życzę udanej ... hmmm... zabawy? XD
Ostatnio edytowany przez scarlet (2009-01-12 23:03:37)
A jest organizowany jakiś tajny wyjazd z Poznania? Isao - mów!
Sam nie wiem... z chęcią bym się przejechał i przy okazji odwiedził znajomych w Kraku... ale może coś mi wypadnie lub nie będę miał kasy, jak to u mnie często bywa ;p
Maniack na razie jesteśmy w fazie zbierania chętnych więc... jak tylko będzie wiadomo z pewnością gdzieś się coś napisze ew. próbuj łapać na gadulcu [;
Generalnie jest plan ażeby jechać przez katosy i zgarnąć ekipę 'ze śląską' co by się zintegrować z nimi [;
Ano Scy odpadła, ale T-chan możecie gnębić... Zezwalam. Kurna no. Nie mogli w innym miesiącu? Przeca marzec taki cudny jest *-* Nie mniej już teraz tym co jadą życzę udanej ... hmmm... zabawy? XD
Rozumiem, że nic Cię nie przekona do zmiany zdania? T.T /me jest very very sad ;x
Ostatnio edytowany przez aria (2009-01-13 07:22:39)
T może będzie... O ile Aria się nią zaopiekuje >.< T sama się boi T.T
A Scy nas wyrolowała
Ostatnio edytowany przez Tehanu (2009-01-13 16:15:36)
^^ ja też się zaopiekuje każdą xD Kira i Aria będą zbyt zajęci demolowaniem magni xDD
Normalnie nikt mnie nie rozumie i nie kocha! Jakbym mogła to bym jechała... I nikogo nie wyrolowałam.... Za karę macie mi coś kupić!
Tak czytam te wasze posty i jeszcze bardziej się upewniam, że konwenty są nie dla mnie... Najgorsze są "kawaii panienki"...
EDIT
Isao, no właśnie sęk w tym, że już raz byłem, trafiło na Echcicon 2007... Była tam jakaś "kotka", maks 15 lat, brzydkie to było, "słodkie" i w ogóle... Rozmowa Arii i Tehanu mi to przypomniała, dlatego nie mogłem się oprzeć przed napisaniem posta xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-01-14 01:13:51)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~Scarlet gdybyś jednak zmieniła zdanie to daj znać zabierzemy cię ze sobą... ^^
~Quithe mam podobne podejście do twojego, ale jednak mimo wszystko
chyba warto się wybrać choć raz na jeden i zobaczyć jak to naprawdę tam jest...
Normalnie nikt mnie nie rozumie i nie kocha!
Dlatego ponaje sie nienormalnych ludzi xD
Za karę macie mi coś kupić!
0.7l czy jednak piwko? albo oba?
Najgorsze są "kawaii panienki"...
Zapewniam wyprowadź taką z równowagi umrzesz z śmiechu
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-01-14 09:30:03)