Nie jesteś zalogowany.
HURARARAAR, nazwala sie Loli
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No wiesz...kiedyś trzeba:P poza tym nawet mi się spodobało:D
Się podobał się.
Brace for impact...
Mam pytanko: Zdjęcia z ostatniego spotkania (nie licząc sylwka u Loli) są już w obiegu? Jeśli tak, to byłbym wdzięczny za podesłanie ^^
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
A właśnie! Q, kiedy możemy liczyć na paczkę?
Yyy, przyszło mi na myśl, że na następnym spotkaniu sobie każdy skopiuje, ale widzę, że to nie przejdzie xD Tak więc solennie obiecuję, że jutro wyślę na PM linku do ściągnięcia
A właśnie, korzystając z okazji i tego, że podlec Freeman usunął nam topik, zarzucę prośbą
Kto z warszawskich ansiowiczów ma dostęp do tańszych fajek np. z Ukrainy? Prosimy o informacje na PM moje lub Hikikomori By co, w jakiś sposób się odwdzięczymy na spotkaniu
A właśnie, kiedy następne spotkanie? Od razu mówię, że następny weekend odpada, bo mam zjazd na uczelni i muszę być i w sobotę i niedzielę (sesja, zaliczenia i cała reszta tych bzdetów xD). Swoją drogą niezłe słowo - "zjazd" - już nie raz byłem w stanie zjazdu na uczelni, gdy miałem zjazdy
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
23 może? Ale Zjadacza i jego lolitkę też ściągnąć...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No właśnie, wykasowano nam temat ("bad kitty!" ), zanim poinformowaliśmy, że oblewamy opylenie w ekspresowym tempie lodówki, w związku z tym może przyjść jeszcze 1 -1,5 osoby więcej niż poprzednio;] Nie wiem... było nas chyba ok. 20 osób, więc może Loli zaprosi jakąś koleżankę ku uciesze aligatorów?
qwig zawsze na posterunku
23 może być, może być nawet i sobota dzień później, jeśli większość będzie za. 21 idę na koncert Napalm Death (jak ktoś chętny, dawać znać wcześniej, koncert w Progresji) a 22 pewnie będziemy mieli spotkanie towarzyskie - czytaj, nie ma to jak maratony
No i tak, Zjadacza trzeba ściągnąć, to co sobie wzajemnie wisimy z alku, starczy na upojenie całej gromady xP Ale hmm, to on taki drugi Dudi jest? Może to jakieś fatum KA jest, cieslak też za czymś teraz goni non stop na opisach - osobiście obstawiam jakąś loli xD A waski dostanie od nich porady z cyklu "jak zdobyć loli" W końcu mielibyśmy dwóch ekspertów xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-01-11 23:24:54)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ha, widzę, że Zjadacz "wirtualne" % rozdaje na lewo i prawo. A sam jest gorszy niż DUDi, bo jego loli cosplayuje w seifuku I rzeczywiście coś jest z tym KA, taki jeden od hardków* smucił się, że go jakaś 16tka z sąsiedztwa dręczy...
* ******, wcale nie napisałem, że to o Ciebie chodzi! XD
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
qwig zawsze na posterunku
23 może być, może być nawet i sobota dzień później, jeśli większość będzie za. 21 idę na koncert Napalm Death (jak ktoś chętny, dawać znać wcześniej, koncert w Progresji) a 22 pewnie będziemy mieli spotkanie towarzyskie - czytaj, nie ma to jak maratony
No i tak, Zjadacza trzeba ściągnąć, to co sobie wzajemnie wisimy z alku, starczy na upojenie całej gromady xP Ale hmm, to on taki drugi Dudi jest? Może to jakieś fatum KA jest, cieslak też za czymś teraz goni non stop na opisach - osobiście obstawiam jakąś loli xD A waski dostanie od nich porady z cyklu "jak zdobyć loli" W końcu mielibyśmy dwóch ekspertów xD
Mówisz o tej progresji przy wacie?
A może spotkamy się już po sesjach bo przed ja chyba niestety nie będę mógł a muszę plecak odebrać :]
qwig, ja zacząłem handel procentami ze Zjadaczem Hm, czy ilość * zgadza się z ilością liter w nieodmienionej formie nicka? xD Bo jeśli, to odgadliśmy zagadkę
Maku, koniec sesji to dla niektórych nawet i kwiecień jest Ja swoja np. mam dopiero w 2 tygodniu lutego. Tak więc jeden dzień spokojnie możesz zapić, tym bardziej że to weekend będzie A co do progresji, to nie wiem. Pierwsza pozycja w wujku google daje klub. Osobiście tam jeszcze nie byłem, więc nie wiem, kaj to je.
Wowowow, ale tempo!
23. teoretycznie mi pasuje, jednak szczerze wolałbym imprezę w nieco późniejszym terminie.
Ech ci emo - lubią po sobie jeździć. XD
ja na impreze zawsze chetny, chociaz akurat w weekend 24-25 pracuje, ale to moglbym sie doagadac zeby do pracy wybral sie na jakas 14
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Tylko że ja studiuje niestacjonarnie i mam zjazdy w weedendy
mi jeśli nic nie wyskoczy, to pewnie się zjawię:)
ukrainskie fajki hahaha.. no H & Q widze ze postanowienie noworoczne nadal pozostanie noworocznym bo w tym starym sie juz nie oplaca u mnie w niedaleko w soboty i srody jest targ gdzie ruskie i ukraincy handluja.. podobno fajki sa, L&my za ok 5.50 chyba.. czy cos w ten desen.
Q, zdjęcia!
Niestety , są ferie i będę do 29 poza warszawą - narty narty narty , mam nadzieję że wróce cały i zdrowy. Narty w moim wieku?
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Tak, tak, sory xD Już się upa na MU
Hm, to może rzeczywiście może zrobimy spotkanie na początku lutego?