Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Dla wszystkich niedoinformowanych ruszyła strona siódmej edycji Magnificonu który odbędzie się 4-5 kwietnia 2009 roku w Krakowie.
Rezerwacja wejściówek rozpoczęła się dzisiaj, więc zainteresowanym radzę się pospieszyć, liczba miejsc ograniczona (ja mam przykre doświadczenie z zeszłego roku kiedy nie zdążyłem z rezerwacją ).
Napiszcie kto się wybiera, można by zorganizować jakieś spotkanie ansi jak to bywało wcześniej
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2009-01-10 15:35:11)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
o ja... kopę lat nie byłem na ansi ;] ale sie zmieniło...
Awuś.. wreszcie będziesz koniec tego fatum xD (że cię nie ma) heheh ^^
Będzie zajebioza... Ja już mam wszystko wpłacone, aby nie było potem nie miłej niespodzianki.
Kto jeszcze będzie? Pisać!
(Btw... miałem dziś nie źle pokręcony sen na temat magni z wejściówkami haha xD
dobrze że się nie spełni uf.. był by żal..)
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2009-01-10 16:14:08)
Widzimy się na konie... Pozdro!
Ostatnio edytowany przez Luffy_19 (2009-01-10 16:23:30)
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Kurde, czemu rezerwacja zawsze musi ruszyc wtedy, gdy nie mam kasy na koncie :/ . Fuck :/ .
Muszę być, gdyż plany są, że na Magni trafię z kimś wyjątkowym .
Kurde, czemu rezerwacja zawsze musi ruszyc wtedy, gdy nie mam kasy na koncie :/ . Fuck :/ .
Muszę być, gdyż plany są, że na Magni trafię z kimś wyjątkowym .
0,5l, czy w końcu można sobie kupić robota-kobietę? xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Q, jade z wyjątkową koleżanką , którą poznałem na zeszłorocznym Magni - żywa XD . A czy pół litra to się okaże w pociągu XD
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2009-01-10 19:09:31)
Hmm... ciekawe^^ a jak z noclegiem? da sie tam gdzieś przekimać?
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Wiesz... miejsce na nocleg zawsze bylo..:P np. parapety, podlogi , kible czasami, a na sleeproomy nie ma co liczyc bo o ktorej bys sie nie zjawil to i tak beda zajete
A że tak powiem miejsce na jakiś namiocik? (czy za zimno by było w Kwietniu)?
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Taa, ale chyba na zewnatrz placowki bez mozliwosci powrotu na kon do samiuskiego rana xD , bo na teranie (np. sleeproom) jak sie gdzies rozstawisz to w mig cie pogonia.
No ale kto na konwencie spi xD (czasem sie zdarzy jak nuda w dupe zajrzy).
Podejrzewam, że będę - zresztą tak jak rok temu.
Ja z kumplem się wybieramy, wejściówki zamówione. :p
Jak będzie jechać ktoś z okolic Limanowej (koło Nowego Sącza) to dawać znać, można się zabrać w więcej osób.
Prawdopodobnie też się zjawię... w końcu dość (prawdopodobnie) sporą grupą się wybieramy *^_^*
I ja tam bede tez juz zarezerwowalem ( moj 2 magnifik ) mam nadzieje ze bedzie o wiele wiecej miejsca niz rok temu.. gdzie sie przejsc nie dalo
Jaaa o łaaał też będe.
Nie jadę po to, zeby oglądać anime, bo nie cierpię tego szmiru,
liczę na jakąś zdobycz jak na jednym ecchi-conie
Ostatnio edytowany przez TrueEmo (2009-01-12 16:35:11)
Czarny kolor uodparnia mnie na ból, różowy na znajomych.
This is my way of Emo!
Też się postaram zjawić i to nawet troszkę wcześniej, by zająć dobre miejsce w kolejce, która za pewne będzie, no chyba, że zaczną wpuszczać ludzi już o 7. Tak poza tym szykuje się niezła liczba znajomych, co też cieszy, choć często jak ich jest za dużo, to zapomina się o tych rzeczach, które się dzieją na konie tylko np gra się 5 albo więcej godzinek w "prawo dżungli", albo jak w przypadku Baki Y2K8 grało się w stepmanię na laptopie Magusa.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
IMO też będę...
Po tym, do czego jestem werbowany przez pewne dwie osóbki... ;> (choć i tak ja tego nie potwierdziłem jeszcze xD)
Pozostaje mi tylko podskoczyć na pocztę z blankiecikiem.
Isao, a może powtóreczka z weekendu tego, co ty na to? ;D Tylko na trzeźwo będzie ciężko...
War... War never changes.
ja myślę Ichii że damy radę w końcu możemy się w drodze spotkać i...
...zintegrować w pociągu :d