Nie jesteś zalogowany.
Wchodzę z nadzieją, że Moderacja tłamsi ostatki intelektualnej wolności Ansiowiczów, a tu taka lipa. Szczerze to zawsze podchodzę do podobnych spraw tak samo: odpisuję w miłym tonie i staram się tłumaczyć swoje stanowisko. Nie ma w życiu tak, że wszyscy jesteśmy dla siebie mili. Nie oszukujmy się, sprawia nam przyjemność wytknięcie błędów innym tłumaczom i nie oszukujmy się, pomoc i chęć niesienia kaganka suberskiej oświaty nie są głównymi czynnikami motywującymi.
A jak chcesz, żeby została sprawa załatwiona przez Moderację to moim zdaniem lepsze PW.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Freeman, wiem, wiem, skasuj już ten temat. Chciałem tylko pokazać innym, jaki to wierszyk dostałem. Cóż, może i nie powinienem pokazywać wam prywatnych wiadomości, ale cóż, czasami mnie ponosi.
<stealth mode on> cieslak, jak to rozumiem doskonale, ale wiesz, jako mod nie mogę powiedzieć nic innego <stealth mode off>
A żebyś wiedział, że zamknę ten bezczelny spam!
A, chwila moment, bośmy odeszli od meritum jakby i zapomnielim o wzmiankowanym delikwencie. Nie, żebym się wtrącał, ale to PM, więc sprawę proponuję na PM z owym indywiduum załatwić (do wyboru metod nie wtrącam się tym bardziej). W razie czego - pisać do moderacji (tam mam tryby "I am the law!" i "Prepare to be judged!" Przyszłościowo, może komuś się przyda - w takich sytuacjach dobrze jest archiwizować całą polemikę