Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wczoraj szperając w necie natknąłem się na kolejną pseudo-tematyczną stronę o anime, nic ciekawego, aczkolwiek... zainteresowało mnie logo
Czy dziewczyna stojąca najbardziej na prawo jest z jakiegoś anime? Jeśli tak proszę o nazwę ^^ Jak tak na nią patrze to kogoś mi przypomina, ale zupełnie nie kojarzę. (Nawet nie jestem pewny czy to anime, może ją na jakiejś amv-ce widziałem) Czekam na wypowiedź speców
Mi trochę przypomina Revy z Black Lagoon. Ale pewnie się mylę:)
Według mnie to Asuka z NGE
edit:
Jak zwykle nieodświeżam przed wysłaniem
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2009-01-09 19:51:17)
Żebyś nie miał już absolutnie żadnych wąpliwości, również przytaknę, że to Asuka. 100% pewności, bo widziałem tego arta Ale to fanowska robota, więc nie oczekuj jej w serialu noszącej taką kreację.
A ja powiem na 100%, że to nie jest Asuka. Pamiętam, że kiedyś na stronce anime-dan.net (panie świeć nad jej domeną) był artykuł o tym anime z którego jest ta postać. Z tego co pamiętam to powstało w latach 90, ale nic więcej nie mogę sobie przypomnieć
Wiem kiedy powstał NGE, w każdym razie jest pewne, że to nie postać z niego, a napisałem,że lata 90 aby trochę zmniejszyć zakres poszukiwań.
Obawiam się, że powyżej masz czarno na białym
Nie to nie możliwe, a może...
Ok, a teraz na poważnie gdyby taki obrazek miał mówić o przynależności jakiejś postaci do jakiegoś anime, to ja zaraz mogę wstawić ten sam obrazek po małej przeróbce i mówić, że jest to hmmm a mam Karen z Code Geass wg. wizji szalonego fana. Dlatego jak wyżej na 100% nie jest to Asuka, ale nie mam na to dowodów (stronka anime-dan przestała istnieć), więc niech już wam będzie.
Dokładnie nic dodać nic ująć ;]
Asuka jak nic. A co do tego że ktoś mógłby
(...)wstawić ten sam obrazek po małej przeróbce i mówić, że jest to hmmm a mam Karen z Code Geass wg. wizji szalonego fana.(...)
Nie wykluczam że ktoś mógłby tak robić, tylko po co?
Tu masz dowód na to że to Asuka z NGE
>>link<<
Dziwne, na pewno nie jest to jakaś forma reklamy strony? Asuka z NGE jest w cholerę rozpoznawalną postacią kultowej serii więc mam wątpliwości co do tego by ktoś jej nie mógł rozpoznać O_o
a w ogóle istnieje już temat do zadawania takich pytań
Strony 1