Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam właśnie ciekawego miejsca na wyjazd integracyjny z moim kołem naukowym, ale nie moge znakeźć nic ciekawego.
Może znacie jakieś fajne i niedrogie ośrodki/hotele czy coś w tym stylu?
Najlepiej w woj. dolnośląskim, nie musi tam być nic ciekawego do zwiedzania, w końcu i tak jest zima, a wiadomo, że na takich zjazdach raczej nie ma czasu na zwiedzanie
Prawie w Prawie o wszystkim i o niczym jednak robi różnicę.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2009-01-09 01:03:05)
z kołem naukowym ? Toż to niezłe żłoby....najlepiej gdzies niedaleko skoro i tak bedziecie grzać....http://www.eholiday.pl i strony w tym guscie są naprawde pomocne
Nie no... jednak muszę się z tym zgodzić.
Naprawdę, jeżeli to jest kolo naukowe to zróbcie jakąś burze mózgów i wybierzcie cos fajnego, a że zima to zawęża wam to krąg poszukiwań. Sudety, Bieszczady... Zakopane pewnie będzie oblężone... Możecie sobie zrobić tripa do Czech czy Słowacji jednodniowego, lub kilku... Być może zamarznięte jeziora mazurskie... Normalnie iść w świat i zwiedzać. Albo wynajmijcie sobie domek w górach i zróbcie parodniową libacje-kopulacje...
Czyli tematy w stylu "kto ile sypia" albo o tym "jaki prezent kupić komuś pod choinkę" są ok, ale mój już nie?
Szukam właśnie ciekawego miejsca na wyjazd integracyjny z moim kołem naukowym, ale nie moge znakeźć nic ciekawego.
Może znacie jakieś fajne i niedrogie ośrodki/hotele czy coś w tym stylu?
Najlepiej w woj. dolnośląskim, nie musi tam być nic ciekawego do zwiedzania, w końcu i tak jest zima, a wiadomo, że na takich zjazdach raczej nie ma czasu na zwiedzanie
Jest kilka takich "fajnych i niedrogich ośrodków" w woj. dolnośląskim. Czy coś jest tam do zwiedzania to ja nie wiem, ale za to wiem, że są już prawie na bank przepełnione innymi pacjentami.
A tak całkiem na niepoważnie, to --> google --> dolnośląskie, turystyka, wypoczynek, ośrodki, [i inne takie]
Czyli tematy w stylu "kto ile sypia" albo o tym "jaki prezent kupić komuś pod choinkę" są ok, ale mój już nie?
A widzisz tu jakieś takie? -.-
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2009-01-09 01:47:05)
Tak, wiem, wujek google zawsze i wszędzie.
Tylko chodziło mi o to, żeby ktoś polecił coś konkretnego, gdzie już był, żebym miała jakąś rekomendację
Jakbym nie widziala to bym nie pisała
Jakbym nie widziala to bym nie pisała
Wiec skieruj twe źrenice na daty tamtych tematów oraz na kłódki zawieszone na części z nich.
Ten temat wiąże się TYLKO z M&A.
"Więc jak nie wiesz - to nie pisz".
Są pewne granice jeśli chodzi o głupie tematy O_o aż dziw bierze że to zapytanie laski z kółka naukowego xD (zaniżają standardy?)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2009-01-09 02:40:37)
WTF ludzie? Że się tak wyrażę, "za*****cie mnie biczami", ale dla mnie całkiem normalny temat? O_o Konkretny.
Ja niczego niestety ci nie polecę, bo w dolnośląskim raczej nie bywam w hotelach i innych takich rzeczach, ale jeśli chodziłoby o Zakopane, to jest kilka fajnych miejscówek, głównie tych. które są dalej od głównej ulicy. Był taki jeden, ale zapomniałem nazwy... Jednak był to pensjonat, to wiem, i pensjonaty głównie polecam, troszkę kosztują, ale wypas po pachy.
Zima jest to najlepiej w góry, co będziecie się kisić gdzieś po blokowiskach, albo po kopalniach. xD
A se piszczie tak, i tak będziecie noobami, a nie legendą forum. XD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2009-01-09 02:47:04)
Hm, jednak odgórnie stwierdzam, że topic zostanie zamknięty.
Strony 1