Nie jesteś zalogowany.
Chciałbym z głębi serca przywitać nowego użytkownika ansi, którym jest... Tauri
Czyżby nastały złe czasy dla ansi... czy powtórzy się historia z anfo... czy Tauri zdoła zniszczyć także ansi?
EDIT: A może się zarejestrował, bo ma dostać moda, czy ktoś może potwierdzić tą sensacyjną wiadomość? :>
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2009-01-08 18:25:31)
chyba jestem nie w temacie .
Ale spokojnie, mysle, ze jeden uzytkownik to nie moze byc az taka tragedia
EDIT: A może się zarejestrował, bo ma dostać moda, czy ktoś może potwierdzić tą sensacyjną wiadomość? :>
Podobno Kane nie ma czasu, więc przekazuje mu admina i cały serwis. ...a może raczej
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-01-08 18:16:18)
ansi nie równe anfo , więc ten Tauri to zwykły nowy pionek ..
ファンのファンのために
xD zobaczyłem ten temat i prawie z krzesła spadłem :d
turunks tragedia może i nie fakt... katastrofa/armagedon już prędzej xD
Napisz coś więcej o tym Taurim, żeby ci nie-w-temacie nie padli jego ofiarą.
nie pochlebiaj, nie uprzedzaj..
nie znajomość prawa nie zwalnia cię...
co ja mówię przecież to animesub tutaj połowa wartości to brednie - przyszłe (przeszłe) anfo?
Jego biografia w formie streszczonej znajduje się w nazwie tego tematu: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=254135&p=13.
A tak na poważnie, to Wy już nie macie o czym rozmawiać?
A macki zła sięgnęły aż tutaj
A tak na serio. Flejmiarz się pojawił i tyle. To, że na anfo był modem i straszył nie znaczy, że i tutaj tak będzie. Zaraz wparuje to Freeman i będzie po zabawie
Co za kompletnie kretyński topic
Weźcie się ludzie opamiętajcie trochę.
Nie przesadzajmy, może jest trochę kretyński, ale 80-90% topiców jest w większym lub mniejszym stopniu głupi/kretyński Zresztą ja jedynie przywitałem nowego użytkownika, co jest w tym złego? XD
A macki zła sięgnęły aż tutaj
A tak na serio. Flejmiarz się pojawił i tyle. To, że na anfo był modem i straszył nie znaczy, że i tutaj tak będzie.
Racja, zbyt dużo tutaj spamu, nie podoła nowemu wyzwaniu, albo wyleci/zwolni się z pracy, i w pełni się poświęci ansi :>
Nie no koledzy (kolego DevilDrom właściwie), co to jest za wątek? Użytkownik będzie chciał, to się sam przywita w pierwszym poście. Czy to już ten spam na jego konto może (chociaż ja w zasadzie też nie jestem do końca w temacie, więc się nie wypowiadam). Bez przesady. Co do samej idei wątku, to nadmienię tylko,że przeżylim hentaimastertoma, przeżylim mareczka, to innych też przeżyjem. Czytał Lucjan Szołajski.