Nie jesteś zalogowany.
Kurier, dostawca? nieważne, a jednak hu**wo jeśli trzeba iść do roboty w te dni, bogu dzięki, że wziąłem se urlopik . Objechać całą rodzinkę w święta OMG..., tu ci poleją, tam ci poleją, każdy zachwala swe winko (nalewkę), a każdy następny dzień zaczynasz od klina. Teraz 2 dni (tylko 2 dni) na dojście do ładu, a potem sylwek i kolejne dzięki niebiosom za weekend, bo nie wiem czy znalazł bym się w robocie po tym wszystkim, gdybym miał tam iść 2-go.
Pomysł OK tylko, że to dla tych co nie mają zobowiązań rodzinnych
jak chcesz wpadnij ;0 tu są wszyscy równi
Ja raczej będę .
to kiedy to spotkanie? ^^
W poniedziałek, czyli dzisiaj .
nom dzisiaj o 17 jak byście nikogo nie zastali to po 17.20 szukajcie w piwnicy 21
Może jakieś spotkanko?? Jakby co byłbym chętny niedawno wprowadziłem się do Poznania [studia] i chętnie poznalbym ludzi z podobnymi zainteresowaniami:)
No to kochani mały up wujaszka Iska [;
Reflektujemy ew. w tygodniu (czytajcie między wierszami) na jakieś spotkanie?
Wstępnie mile widziana będzie prawdopodobnie sobota
czyli jak nie trudno zauważyć najbliższy weekend
Miejsce spotkania hmm z pewnością standardowo pubik
gdzieś przy starym rynku obstawiam na piwnicę dawno nie byliśmy tam
Chyba, że jakimś dziwnym trafem będzie nas niezbyt liczna grupa osób
to w takim wypadku możemy się przenieść do mnie...
(ew. nocleg included dla wybrednych/przyjezdnych o ile się nie będą mnie bać)[szalony]
Kwestia do szerszego obgadania... tak więc uprasza się o jakiś odzew
aaa bym zapomniał istnieje również nasz kanał icrowy w dalszym ciągu...
na serwerze irc.irchighway.net kanał #spotkanias
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-01-19 03:38:28)
Ja niestety cały najblizszy week spędzam w pracy, no ale myślę, że dam radę was odwiedzić
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Zobaczymy... zobaczymy. Do soboty jeszcze cały tydzień i bardzo możliwe że wybiorę się na jakiś wypad na piwko ;]
jak mi zdrowie pozwoli to przyjdę a o której godzinie jeszcze
No to kochani w potwierdzone sobota godzina 17 standardowo pręgierz ^^
Prosiłbym o ewentualny odzew kogo można się spodziewać i czy/lub będzie ktoś
komu będzie potrzebny nocleg ^^
Gorąco zapraszamy :d
Oki to wszystko jasne ktoś przyjdzie oprócz mnie i Isao >?
pozdro
Mnie niestety nie będzie, przez następne kilka tygodni mam niemal non-stop naukę . Jak coś będzie w drugiej połowie lutego - wtedy będę mógł w każdym momencie .
Ja ide do roboty, do 21. No ale jak będziecie jeszcze na mieście to wyskocze po pracy na piwko Ale to widzę, że będzie kameralne spotkanie
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Nie dam rady niestety :/ Może następnym razem, po sesji ;]
Niedziela ^^ pamiętaj aby dzień świętych święcić ^^
Zapraszamy wraz z Kenseiem i themickiem na wspólne niedzielne palenie "uchichanego kadzidełka" ;d
W domku u Iska koło godziny 13:30 wszelkiego rodzaju artykuł spożywcze mile widziane.
Chętne osoby prosimy o ew. kontakt
Innymi słowy, żeby większa część uZeruf obczaiła ocb, zapraszamy w tenże piękny dzień na chlanie, jaranie, żarcie i ew. jakieś anime Jeżeli ktoś ma trochę wolnego czasu albo chce się odstresować od nauki etc. to nie pożałuje. ELO