Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam.
Jestem nowy i szukam napisów tak jak w tytule do pierwszej serii Ah! My Goddess ponieważ na stronie można znaleźć tylko 1-3, 25-26 a ja szukam brakujących od 4 do 24
Z góry dzięki za pomoc.
Człowieku!!!
Nie rób se jaj!!!
Tu masz wszystkie napisy, po polsku:
O M G Sezon 1
Ty nie rób se jaj... po co miałbym to teraz kupić jak mam wszystko ściągnięte a brakuje mi tylko paru napisów ? :|
P.S nie mam magnetowidu... po za tym jak mam dać za pierwszą serie ponad 200zł to ja dziękuje.. i kolejne 200 na magnetowid...
Ostatnio edytowany przez piccardo (2008-12-28 11:09:14)
1. Sir Mavins'owi chodzilo o to, ze seria ma u nas licencje, wiec raczej odsyla cie do orginalu.
2. jaki magnetowid?? przecie to jest na dvd! Ale moze stary juz jestem i w dzisiejszych czasach caly sprzet do odtwarazania wideo nazywany jest magnetowidem [a nie tylko ten na kasety vhs].
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2008-12-28 11:13:55)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ty nie rób se jaj... po co miałbym to teraz kupić jak mam wszystko ściągnięte a brakuje mi tylko paru napisów ? :|
Ponieważ kupienie DVD jest legalne i uczciwe wobec producentów.
po za tym jak mam dać za pierwszą serie ponad 200zł to ja dziękuje..
To my Panu również dziękujemy, do widzenia! Nie stać Cię, nie kupuj, nie oglądaj... Proste?
i kolejne 200 na magnetowid...
Wydania są na DVD...
Wystarczy napęd DVD w kompie, lepsza karta graficzna (umożliwiająca podłączenie do TV) i kabel do połączenia kompa z TV (20 złotych).
Lub też można oglądać na samym komputerze, problemu nie widzę
Koledzy już wszystko wyjaśnili, także ja tylko zamykam.
Strony 1