Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Dysk masz zewnetrzny? Jesli tak, to spr. czy to nie wina kabla usb.
Jesli nie, to zobacz czy nie kloci sie on z innymi podzespolami polaczonymi przez usb.
Sprobuj tez moze wrzucic to co juz masz pobrane i shaszowac w jakims innym klienice bittorentowym, np Bitcomecie.
DiamondBack, trzy tygodnie temu odebrałem kompa z serwisu i wszystko było sprawdzane.
Songoku, dysk jest wewnętrzny. A drugiego sposobu też próbowałem. Wiec chyba nie pozostaje nic innego jak znowu złożyć wizytę w serwisie :/
Odpowiedź na ten problem jest prostsza niż się może wydawać Wymień kabel od podłączonego dysku na nowy Lub przełóż go odwrotnymi końcówkami, innymi słowy odwróć
A jak nie masz kabla to wymień go np. z kablem od napędu CD/DVD tylko pamiętaj może później (jak nagrywarka) źle nagrywać płyty....
W ostateczności podłącz do innego wejścia na płycie głównej.
Znajomemu robiłem formata i z jakiegoś powodu na formatowaniu już padało, po wymianie kabelka poszło od razu
PS. chodzi tutaj o te kable
lub
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-12-21 00:39:06)
Dzięki Zmora, pojawiło się światełko w tunelu
Ostatnio edytowany przez Laska (2008-12-21 00:43:09)
Dzięki Zmora, pojawiło się światełko w tunelu
Jak już to zrobisz to powiedz czy zadziałało
Niestety nie pomogło :/
Będę spekulował ale być może chodzi tu o wielkość pliku.
Ja bym poszukał w necie jakie maksymalnie system widzi pliki.
Kiedyś miałem tak że mój system nie widział plików powyżej 4 Gb (nie pamiętam która wersja windy) być może twój obsługuje max 8GB
Oglądając zdjęcie ściągneło ci się właśnie około 8 Gb i cię wywaliło
Edit Chyba jednak to nie to
bo znalazłem że:
Fat 16 max 2 GB
Fat 32 max 4 GB
NTFS max 16 TB
A może masz jakieś błędy na dysku ( bad sektory) albo coś z partycjami
Ostatnio edytowany przez darko (2008-12-29 22:47:17)
Będę spekulował ale być może chodzi tu o wielkość pliku.
Ja bym poszukał w necie jakie maksymalnie system widzi pliki.
Kiedyś miałem tak że mój system nie widział plików powyżej 4 Gb (nie pamiętam która wersja windy) być może twój obsługuje max 8GB
Oglądając zdjęcie ściągneło ci się właśnie około 8 Gb i cię wywaliło
To akurat kwestia systemu plików. Przy FAT16 rozmiar pojedynczego pliku nie mógł przekraczać 1Gb, przy FAT32 4GB. NTFS takiego limitu nie posiada, więc... To nie to
Strony Poprzednia 1 2 3 4