Nie jesteś zalogowany.
byłby problem jakbym i ja sie dolaczyła do tego spotkania? XP
Jak śmielibyśmy odmówić? Tylko nie popieraj zbytnio koniego w jego planach zorganizowania francuskiej nocy yaoi.
qwig, a pij, tyle że będzie jak zapowiedziałeś ostatnio, po pół kieliszka. Przypilnujemy tego
Ale za to dwa razy częściej. Przypilnuję tego
PS. uprzedzam, że muszę być "w stanie używalności" następnego dnia, więc nie będę zbyt mocno "imprezować"
Ja też muszę, bo w sobotę kolejna impreza
17 kebab sahara ? bede chociaz w czwartek rano biorę jeszcze antybiotk... no ale w piatek bede mogl juz pic
a ja w sobote mam wolne co oczywiscie niczego nie oznacza. A nowych zapraszamy jak najbardziej. Issina wpadaj, wpadaj.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Issina wpadaj, wpadaj.
Lepiej zachodzić świadomie.
Q, tylko dlaczego zawsze było "cały mi nalał się, bierz i nie marudź?" XD
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Q, tylko dlaczego zawsze było "cały mi nalał się, bierz i nie marudź?" XD
Ok, to ja będę polewać. Mam rękę wprawioną przy odmierzaniu żywicy
qwig napisał:Q, tylko dlaczego zawsze było "cały mi nalał się, bierz i nie marudź?" XD
Ok, to ja będę polewać. Mam rękę wprawioną przy odmierzaniu żywicy
to co ja będę robić?:(
Będziesz pił ile ci poleją
O ile tylko będę po pracy do czegoś się nadawał, to wpadnę.
oj przyjdz, nie daj sie prosic, nigdy nas jeszcze nie odwiedzales, a towarzystwo zacne sie zbiera
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Sporo ludu będzie Współczuję gospodarzom.
Dobra wiadomość, koni też musi być w dobrym stanie psychofizycznym w sobotę.
Anime makes you stupid
Ill już nas odwiedził, ale inne grono wtedy było xP
Ta, my też już sobie współczujemy Jakoś to będzie, najwyżej ostatnich, którzy zostaną do późna, zagonię jeszcze do sprzątania xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
o ile będą w stanie, Quithe:P
mogę prosić o jakieś namiary do kogoś, kto będzie na 17, bo ja o tej godzinie dopiero będę po pracy w domu, szybko coś zjem i zostanie tylko dojazd z Białołęki. Czyli na 19 powinienem być
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Arst, a po co wracać do domu, skoro z zasady spotykamy się pod Saharą, żeby kebaba wsunąć? Często też zupki są wsuwane u nas, ostatnio nawet pizza była (thx, mbell )
Jeśli dalej jednak będziesz się upierał przy swoim, wyślę Ci na PM nr telefonu, a potem jak już dasz znać, że jesteś w drodze, podam Ci adres.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Arst, a po co wracać do domu, skoro z zasady spotykamy się pod Saharą, żeby kebaba wsunąć? Często też zupki są wsuwane u nas, ostatnio nawet pizza była (thx, mbell )
Jeśli dalej jednak będziesz się upierał przy swoim, wyślę Ci na PM nr telefonu, a potem jak już dasz znać, że jesteś w drodze, podam Ci adres.
Byłbym wdzięczny
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Potwierdzam swoją obecność.
Będę o 17 i się skebabię przed zalkoholizowaniem
Ja też się pojawię i mam w planach kebaba, przed konsumpcją właściwą.
ja będę kolo 17.15, bo mój pociąg będzie dopiero o 17 w Warszawie.
spoko, zawsze jakieś 10 - 15 minut czekamy
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!